Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az oka a szakításnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka a szakításnak? Mert hogy nem az amitt mondott elég biztos.

Figyelt kérdés
Szakított több év után a barátom velem azt mondta h már nem szeret annyira és így nem akar velem lenni.Mégis zokogott és úgy ölelt szorítort magához mint még soha kb.Ha nem szeretne nem zokogna és csinálna ilyet...én meg nem értem az egészet most mi van?szeretrm ő is ah viselkedik mègis vége??
2012. júl. 27. 11:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
honnan tudjuk??
2012. júl. 27. 11:41
 2/22 anonim ***** válasza:
Ez nem jelenti azt, hogy szeret. Én ugyanezzel az indokkal léptem ki egy 2 éves kapcsolatból...Én is sírtam, kötődtem hozzá, talán szerettem is mint embert, de nem voltam szerelmes. Gondolom fiatalok vagytok..Ebben a korban ha valami kihűl a legtöbb ember tovább lép..Nem jó. Ez van. Fogadd el. Lépj tovább. Ha már elmúlt a varázs nem tehetsz semmit
2012. júl. 27. 11:43
 3/22 A kérdező kommentje:
De miért kell így felfogni?? Miért nm akar velem maradni?Ez hülye indok mert mindig el fog múlni a nahy szerelem ami marad az a szeretet akk miért kell eldobni??
2012. júl. 27. 11:46
 4/22 anonim ***** válasza:

A több év, az több év. És akkor is fájhat, ha már nem szeretem a másikat. Kötődés, ragaszkodás.

Én elhiszem, hogy ez volt az indok.

2012. júl. 27. 11:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Ezt én is nehezen tudom elhinni,h nem szeret ha ennyire zokogott. Mégha ö is szakitott. És mennyi az a pár év? Mindenképpen beszélj vele erröl,h nem érted öt, föleg ha elötte nem voltak erre utaló jelek,h nem szeretne. Megérdemled az öszinte magyarázatot.
2012. júl. 27. 11:54
 6/22 anonim ***** válasza:

Egyébként én sem értek egyet azzal, hogy ha már elmúlik a rózsaszín köd, akkor tovább kell lépni. Mert a rózsaszín köd mindig el fog múlni, és ennyi erővel életem végéig kergethetem a szerelmet.

De sajnos az ilyen emberekkel nem tudsz mit kezdeni. Az én exem is azért dobott el, és most nyálasan szerelmes egy másik nőbe. Aztán ha elmúlik, azt is el fogja dobni...

2012. júl. 27. 11:55
 7/22 A kérdező kommentje:
De miért kell véget vetni valami jónal csak mert nincs varázs??Miért teszi ezt velem?Nem tudom nem bírom az ürességet nincs itt hiányzik én meg szeretem ő meg ilyennel itt hagy..
2012. júl. 27. 11:56
 8/22 anonim ***** válasza:
Te ezt nem érzed, mert valószínűleg neked még ott a varázs..De ha elmúlik akkor nem fog maradni a megszokás miatt, te se maradnál. Fiatal (gondolom) kalandokra vágyik.. Itt a nyár, tele lehetőségekkel, fel a fejjel :)
2012. júl. 27. 11:59
 9/22 anonim ***** válasza:
Utolsó azért mert elmúlik a varázs, nem feltétlen kell kilépni egy kapcsolatból. Ha szeretek valakit, varázs után is szeretem, ennyi. De megnéznélek ha te lennél ebben a szituban, vajon akkor is ilyen könnyedén fognád fel?:D
2012. júl. 27. 12:02
 10/22 A kérdező kommentje:
Persze akkor majd akit 20on 30 évesen ismerek meg azzal maradok együtt mert már nm vagyok olyan fiatal és családot akarok?akkor ennyierövel addig ne is kezdjek kapcsolatba mert úgyis kidobnak csak mert a láng elmúlt??nm tudom megérteni ezt akivel együtt terveztük a jövőt aki bele ivódott az életembe akivel "együtt öregedünk" az azt mondja h már nm szeret úgy szóval külön külön öregedünk...:(
2012. júl. 27. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!