Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a névnapom, és a barátom még annyit se mondott, hogy boldog névnapot. Persze érthető, hogy nem tudja mikor van, nem olyan nagy ünnep, de elmondjam neki, hogy tegnap volt?
Ne haragudj Leila, kiment a fejemből!
Bocsáss meg, nagyon szeretlek! :( :) (L)
hú mostmár mi lesz???
más sír, mert nincs pasija, te meg azért, mert elfelejtett 2 szót mondani.
Boldog névnapot utólag is kicsi Leiám! :)
Han voltam
Ui: Csubi is üdvözletét küldi ;)
Nem mindenki tartja számon az ilyen "ünnepeket". Ha nem akarod az orra alá dörgölni, ne szólj róla. Mert, ha most oda állsz elé és azt mondod, "tegnap volt a névnapom" bárhogy mondod is, szemre hányásnak tűnik. Hallgass róla, majd, ha valahogy feljön egyszer róla a szó akkor említheted neki, hogy mikor van a névnapod, akkor vagy beugrik neki, hogy elfelejtette, vagy nem. Legközelebb meg szólj neki előre, hogy közeledik a névnapod. Páromnak szólni kell előre mindig, egyszer volt olyan, hogy nem szóltam a születésnapomról és csak pislogott, mikor végülis úgy hozta a helyzet, hogy kiderült aznap születésnapom van. Rosszul esett neki, szemre hányást tett, hogy nem szóltam előre, pedig tudom, hogy ő nem tud ilyeneket megjegyezni (még a sajátját sem mindig tudja) pedig szívesen felköszöntene.
Szóval legközelebb szólj előre, mert könnyen lehet, hogy rosszul esik neki, hogy elfelejtette, vagy nem vette figyelembe, sok dolga volt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!