Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Lassan 2 éve ismerjük egymást. Régebben írta, hogy tetszem neki, majd másnap tagadta. Én meg úgy voltam vele, hogy jól van, nem érdekes.

Aztán pár napra rá rájöttem, hogy mégis érdekelne, hogy mit is érez. Félek elmondani neki, hogy tetszik.

Szerintetek elmondjam? 16/L

2012. jún. 15. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmiképp. A fiúk dolga rájönni a semmiből arra hogy ti érdeklődtök irántuk. Ha nem tud átlátni a semmittevéseden, nem is szeret igazán.
2012. jún. 15. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Adj neki jeleket, szemezz vele stb., keresd a társaságát akár.
2012. jún. 15. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne félj elmondani az érzéseid! Tudom, nehéz, de ha sikerül, akkor nagyon szép is lehet utána! :)
2012. jún. 15. 14:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Osztálytársak vagyunk, tehát minden szünetben találkozunk beszélgetünk.
2012. jún. 15. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor mire vársz?!!! Mond el neki, amit érzel! :)
2012. jún. 15. 14:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Félek elmondani neki, mert amilyen lányok tetszenek neki (külsőre) az teljesen nem én vagyok :\
2012. jún. 15. 14:19
 7/10 Lord Bafford válasza:

Szerintem csak kérdezd meg hogy most tetszel neki vagy csak villogni akar veled, a többiek előtt.

Aztán ha erre normálisan válaszol és nem sértődik meg akkor hajrá.

2012. jún. 15. 14:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Annyit tudok róla, hogy még nem volt igazán barátnője, és még sosem csókolózott.

Az előzőnek: csillogni biztos nem akarna velem, nem vagyok én olyan szép

2012. jún. 15. 14:27
 9/10 Lord Bafford válasza:

Hidd el hogy szép vagy. :-)

Esetleg írhatsz neki levelet is, az olyan szívhez szóló és személyes.

2012. jún. 15. 14:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Levélre én is gondoltam már, csak amikor történt ez a "Régebben írta, hogy tetszem neki, majd másnap tagadta" eset. Azóta nem igazán beszéltünk pl. msn-en.

Suliba olyan, mint régen. Ezért nem tudom, hogy elmondjam neki vagy ne.

2012. jún. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!