Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Uristem mit csináltam. Elmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uristem mit csináltam. Elmondjam neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Kiránduláson nagyon bebasztam és smároltam az eggyik osztálytársammal amire alig emlékszem,de majdnem mindenki látta aki ott volt..A barátommal a kapcsolatunk elején vagyunk és én nagyon szeretem és egy ilyen "baleset" miatt nem akarom elveszíteni..mit tegyek segítsetek(?!)

L.

2012. máj. 26. 09:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

mond el, hidd el ha többen látták úgy is ki fog derülni.

inkább a te szádból hallja mint...

2012. máj. 26. 09:53
 2/16 anonim válasza:
Nem kellett volna smarolnod massal. De ha megtortent hat el kell mondani azt neki maskepp ugyis a fulebe jut es akkor mar keso lesz. Amugy lehet elnezi neked amit tettel. Tole fugg.
2012. máj. 26. 10:10
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

aki képes ennyire bebaszcsizni, az számomra akkor sem partner, ha nem is smárol, vagy kúr félre

ezt balesetnek nem nevezném, részegen sem csinál az ember olyat, ami józanon nem fordulna meg a fejében

2012. máj. 26. 10:16
 4/16 A kérdező kommentje:
De ő az osztályból senkit nem ismer ugyhogy kicsi rá az esély h megtudja..meg az osztálytársam mászott rám a buszon..:/
2012. máj. 26. 10:31
 5/16 anonim ***** válasza:
jól szólt a nép! legyen meg az akaratuk!
2012. máj. 26. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
egyébként, hogyan basztál be a buszon? a tanár ilyenkor mit csinál?
2012. máj. 26. 10:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Gondolkodni kellett volna, mondd el neki őszintén!
2012. máj. 26. 10:38
 8/16 anonim ***** válasza:
66%

Az alkohol nem tompítja az ilyen irányú szándékaid hanem felerősíti. Ezzel csak azt tudtad meg, hogy csókolóznál más sráccal, de mivel barátod van (S jól nevelt lány látszatát akarod kelteni) ezért nem teszed. De amint lehullik rólad ez az álca azonnal benne vagy a jóban.

Ami nem baj, mi férfiak nem haragszunk ilyen lányokra... De ez csak az első eset volt ha jól látom a dolgokat.

Elmondhatod neki, de mostanra már tudja.

2012. máj. 26. 10:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Istenem, tinik...
2012. máj. 26. 10:46
 10/16 A kérdező kommentje:

Megengette a tanár h igyunk..és mi meg felelsz vagy merszeztünk és hát jaa..utánna meg maga mellé ültetett..

Utolsó: honnan tudná?

2012. máj. 26. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!