Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uristem mit csináltam. Elmondjam neki? (bővebben lent)
Kiránduláson nagyon bebasztam és smároltam az eggyik osztálytársammal amire alig emlékszem,de majdnem mindenki látta aki ott volt..A barátommal a kapcsolatunk elején vagyunk és én nagyon szeretem és egy ilyen "baleset" miatt nem akarom elveszíteni..mit tegyek segítsetek(?!)
L.
mond el, hidd el ha többen látták úgy is ki fog derülni.
inkább a te szádból hallja mint...
aki képes ennyire bebaszcsizni, az számomra akkor sem partner, ha nem is smárol, vagy kúr félre
ezt balesetnek nem nevezném, részegen sem csinál az ember olyat, ami józanon nem fordulna meg a fejében
Az alkohol nem tompítja az ilyen irányú szándékaid hanem felerősíti. Ezzel csak azt tudtad meg, hogy csókolóznál más sráccal, de mivel barátod van (S jól nevelt lány látszatát akarod kelteni) ezért nem teszed. De amint lehullik rólad ez az álca azonnal benne vagy a jóban.
Ami nem baj, mi férfiak nem haragszunk ilyen lányokra... De ez csak az első eset volt ha jól látom a dolgokat.
Elmondhatod neki, de mostanra már tudja.
Megengette a tanár h igyunk..és mi meg felelsz vagy merszeztünk és hát jaa..utánna meg maga mellé ültetett..
Utolsó: honnan tudná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!