Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, vagy ne?

Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb barátomba, de előtte az ikertestvére tetszett. Még valamit érzek iránta, de már inkább a barátomat szeretem. Régebben az volt, hogy volt egy lány aki tetszett, és még mindig tetszik neki, és mindig nekem sírta ki magát. Igazából nem sokat találkozunk, mert kb. 150 km-re lakik tőlem. Facebook-on tartottuk a kapcsolatot, és majdnem mindennap beszéltünk.
2012. máj. 24. 17:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ? 8
2012. máj. 24. 17:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha tudni akarod 13, de ha lehet nem kérek a gúnyolódásból. Attól még nem kell nekem esni, mert ilyen megkeseredett vagy.
2012. máj. 24. 17:46
 3/13 anonim ***** válasza:
nem vagyok megkeseredett csak a fogalmazásodból lelik ,h érzelmileg még analfa béta vagy ne parázz ezen majd kialakul ,ha már lessz taopazstalatod kapcsok terén
2012. máj. 24. 17:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudod, milyen érzések vannak bennem, és nem vagyok analfabéta. Lehet, hogy nem tudom rendesen megfogalmazni, de erős és komoly érzések. És ki mondta, hogy parázok. És nem ez volt a kérdés?
2012. máj. 24. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha nem is látjátok egymást, akkor nem vagy szerelmes no meg amúgy sem,max fellángolás annál komolyabb még nincs 13 éves éretlen gyerekként..
2012. máj. 24. 17:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy ne érted. Tényleg szeretem, és nem olyan rég találkoztunk, és fogunk is nyáron.
2012. máj. 24. 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:
majd elmúlik a gyerekszerelmek elmúlnak,nagyon ritka esetben alakulnak át igazi szerelemmé,ha még 4-5 év múlva is szereted akkor az már szerelem,persze te is tudni fogod,hogy az más,ha majd felnősz,ne mondj neki semmit barátok vagytok
2012. máj. 24. 18:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen barátok vagyunk, de én szeretem, és ez nem csak egy olyan gyerekszerelem. Jó, gyerek vagyok, de az nem jeleni azt, hogy nem lehet ilyen korban igazán szeretni valakit. Ha tényleg csak barátilag szeretném, nem sírnék, mert annyira hiányzik, és gondolnék rá egész nap.
2012. máj. 24. 18:13
 9/13 A kérdező kommentje:
* nem gondolnék rá egész nap
2012. máj. 24. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:
13 évesen képtelen vagy mély érzelmek,fellángolás vagyis gyerekszerelem fogadd el,majd 20 évesen rájössz milyen az igazi mély szerelem,minden lány átesik azon,hogy azt hiszi,hú vége a világnak mert nagyon nagyon szerelmesek,majd felnőnek és rájönnek abszolút nem tudták mi igazából a szerelem és,hogy milyen
2012. máj. 24. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!