Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uristem mit csináltam. Elmondjam neki? (bővebben lent)
Kiránduláson nagyon bebasztam és smároltam az eggyik osztálytársammal amire alig emlékszem,de majdnem mindenki látta aki ott volt..A barátommal a kapcsolatunk elején vagyunk és én nagyon szeretem és egy ilyen "baleset" miatt nem akarom elveszíteni..mit tegyek segítsetek(?!)
L.
jézus anyám úristenit!
a tanár megengedte, hogy igyatok???
ha nem múltatok el 18-ak, akkor kapásból ki kéne rúgni azt az idiótát.
Nagyjából tök mindegy, hogy elmúltak-e tizennyolcak...
Bocsi, de tisztázzunk valamit: baleset az, ha rosszul lépsz a járdán, és kibicsaklik a bokád, baleset az, ha a busz karambolozik, baleset az, ha megcsúszol a lépcsőn és leesel.
Nem "smárolni" pont annyi erővel lehetett volna, mint "smárolni". Részegen is kell, hogy legyen ennyi önkontroll benned, mert most "csak smároltál" egy osztálytársaddal, de majd a szórakozóhelyről simán elmész a tökidegen pasival lakásra...
folytatva az előzőt:
.... vagy bokorba, pipálni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!