Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a pasimnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a pasimnak, hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés
Van 6 hónapja egy barátom. Nem régiben rám írt a volt barátom akivel 7 hónapja szakítottam, mert nem foglalkozott velem. Azt írta, hogy bánja, hogy akkoriban nem becsült meg, meg, hogy szeret és találkozni szeretne velem. Én belementem 2x találkoztunk, és a második találkozáskor elcsattant egy csók, amit nem bánok, de ő már többet is szeretne. Ezzel az a baj, hogy ők barátok. Nem tudom mit csináljak, elmondjam-e a pasimnak, vagy hagyjam ezt a dolgot? Melyikkel maradjak?
2012. jún. 11. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel se maradj, mert megbízhatatlan vagy.
2012. jún. 11. 22:22
 2/13 MKs ***** válasza:
Melyiket szereted jobban? eloszor azom gondolkodj el vagyis h egyalatalan melyiket szereted
2012. jún. 11. 22:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Mondd el. Nézd meg, hogy reagál.
 4/13 anonim ***** válasza:
Mondd el a pasidnak, és vállald a következményeket! Ha nem érzed magad jól vele, vagy másra vágysz, szakíts!
 5/13 anonim ***** válasza:
Mond el neki és szakits is szerintem felesleges tovább eröltetni
2012. jún. 11. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"elcsattant egy csók, amit nem bánok"

Legalább bánnád meg basszus, de még azt sem!!!

Ilyen nőt fel kéne rúgni, úgy hogy le se essen!!!

2012. jún. 11. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszáj elmondanod.Amikor olvastam,hogy megcsaltad én arra gondoltam,hogy lefeküdtél valaki mással.De ha csak egy csók volt az nem olyan nagy ügy.
2012. jún. 11. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha valóban barátok, akkor könnyen lehet, hogy már tudja is.

Előbb tisztázd magadban, hogy mégis mit szeretnél és utána dönts, de gyorsan!

Ez tipikusan az a helyzet, amikor könnyedén két szék közül a pad alá eshetsz és egyik fiú se lesz a tiéd.

2012. jún. 11. 22:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátom, de most már így visszagondolva nagy hülyeséget csináltam. Akkor abban a helyzetben nem bántam, de most igen, mert belegondoltam, hogy elveszíthetem, egy kis csók miatt simán kidobhatok az ablakon 6 hónapot :/
2012. jún. 11. 22:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Gyere, én meg megduglak, azt sem fogod bánni! :D

Ha már ilyen ribizli hajlamaid vannak, nem vagy jó másra, már ne is haragudj!

2012. jún. 11. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!