Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a pasimnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a pasimnak, hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés
Van 6 hónapja egy barátom. Nem régiben rám írt a volt barátom akivel 7 hónapja szakítottam, mert nem foglalkozott velem. Azt írta, hogy bánja, hogy akkoriban nem becsült meg, meg, hogy szeret és találkozni szeretne velem. Én belementem 2x találkoztunk, és a második találkozáskor elcsattant egy csók, amit nem bánok, de ő már többet is szeretne. Ezzel az a baj, hogy ők barátok. Nem tudom mit csináljak, elmondjam-e a pasimnak, vagy hagyjam ezt a dolgot? Melyikkel maradjak?
2012. jún. 11. 22:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mondd el, mert ha tényleg barátok akkor el fogja neki mondani a srác... és nincs annál rosszabb ha mástól tudja meg. és amúgy az lenne a helyes ha zek után kidobna mind2 mivel nem lehet benned megbízni és csak a barátságuk menne rá.
2012. jún. 12. 09:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha volt gerinced megcsalni, legyen bevallani is!
2012. jún. 12. 14:02
 13/13 anonim válasza:

Szerintem mindenképp valld be.

Jobb ha tisztán elmondod neki. Lehet, hogy ezentúl folyton kérdezgetni fog amíg nem bízik benned igazán újra, de legalább nem lesz már akkora lelkiismeret furdalásod.

Egy jó tanács a jövőre nézve: Ha még nem vagy túl az előzőn akkor, ne kezdj mással kapcsolatot.

2012. jún. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!