Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam, elmondjam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, elmondjam vagy ne?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a minimum.
2011. dec. 9. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem DE.
2011. dec. 9. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
mondd el. inkább most mint később.
2011. dec. 9. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Most már elmondtad, úgy hogy ez van.
2011. dec. 9. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
amiről nem tud az nem fáj.
2011. dec. 9. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogyan csaltad meg? Miert? Mikor? Ha elmodnanal tobbet,akkor jobb tanacsot kaphatnal.
2011. dec. 9. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
én is csaltam meg valakit, pont a legutolsó csajomat,pont a hugával,ne mindegy hogy kivel,de ha nem tőled tudja meg, sokkal rosszabb lesz,mint ha tőled,én se mondtam meg,mi se vagyunk már együtt.
2011. dec. 9. 23:09
 8/9 anonim válasza:
Amit szem nemlát szivnek nemfáj
2011. dec. 10. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Múlthéten bulizni voltam.(A barátom koleszos,szóval minden hétvégén otthon van.) A buli előtt már összehangolódtunk egy sráccal..aztán később elég részeg voltam én is..és ő is. Semmi komoly nem volt..csak smároltunk,meg egy kicsi tapi..

Én is azt gondoltam,hogy amiről nemtud az nemfáj neki..de 1-2 haverom azt mondta,hogy mondjam el..viszont volt,aki szerint nem kell..

2011. dec. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!