Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam. Elmondjam, vagy inkább kíméljem meg tőle?
Előbb utobb elkotyogod. Job szépen elmondani neki és megbeszélni. Ha másként jön rá mindennek vége.
Velem is elöfordult hogy félreléptem. Szépen előadtam. Volt egy hónap durva mosolyszünet és egy év kinzás néhány szépen elejtett beszólással.
Viszont mostanra helyrepattant minden. De az tuti hogy én nem bírtam volna elkotyintás nélkül. És szerintem joga van megtudni.
24/F
Ha akarsz még valamit a barátodtól akkor nem biztos hogy el kellene mondanod...attól függ mennyire szereted őt és mennyire komoly ez a kapcsolat.Néha egy rossz döntés,egy elhibázott lépés ébreszt csak rá mennyire fontos is számunkra a másik.Azt meg csak te tudhatod mennyire mély a kapcsolatotok,kibírna-e egy ilyen vallomást?Meg tudna-e bocsátani neked vagy sem?Örök igazság:amit nem tudunk az nem fáj....
A lelkiismereteddel mindíg neked kell elszámolnod és a tükörbe is te nézel minden nap...Mi itt csak a mi látásmódunkat oszthatjuk meg veled,de a terhet,a döntést te hozod meg és te viseled a következményét is....
Te egy kúrva vagy!
Mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!