Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam. Elmondjam, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam. Elmondjam, vagy inkább kíméljem meg tőle?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat. Szemétség, tudom, világéletemben ezt tartottam a leggusztustalanabb dolognak. Hónapokig vagyunk távol egymástól, és a srác, akivel végül lefeküdtem, nagyon erősen nyomult. Lefeküdtünk. Nem kellett volna, tudom. Iszonyúan megbántam.
2011. máj. 31. 23:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Mondd el neki, hogy minel hamarabb szakithasson veled, ugyanis ez megbocsathatatlan.
2011. jún. 1. 06:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Döntsd el magadban, hogyha ő ezt megtenné, Te megbocsájtanád -e neki és elvárnád-e hogy elmondja. Ezek tudtában cselekedj ;)
2011. jún. 1. 08:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is megcsaltam a párom, igaz "csak" egy csókkal, de megtörtént, még a kapcsolatunk elején.Én elmondtam , Ő megbocsátott.Nem volt könnyű visszanyerni a bizalmát, de sikerült, és most már sok év elteltével az esküvőnket tervezzük.

2011. jún. 1. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha elmondod, akkor neked könnyebb lesz a lelked, neki meg nehezebb. Bevállalnád?
2011. jún. 1. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:

02:18 vagyok.

Szerintem el kéne hogy mondja; a barátja ha nem mást, az őszinteségét biztosan értékelné. És ha látja a lányon az őszinte bűnbánatot, akkor adhat neki egy újabb esélyt. Semmi sem megbocsáthatatlan, legalább is én megbocsátanék, ha látnám a valódi őszinteséget, és hogy soha többé nem akarja ezt velem megtenni.

2011. jún. 1. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!