Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, elmondjam?

Figyelt kérdés

Szombaton jöttem össze egy lánnyal,már előtte is kavartunk de hivatalosan szombaton jöttünk össze.

Este elmentem egy házibuliba,ahol smároltam egy másik csajjal.Erre nem emékszem,de láttam a képeket.(nagyon kiütöttem magam)

Egy suliba járok mind2 csajjal.Mind 2 évfolyamtársam de egyiükünk se jár egy osztályba.

Kb már mindenki tudja h mi volt csak a "barátnőm" nem.

El kell mondanom mert idő kérdése és úgy is megtudja valakitől.

Az lenne a kérdésem hogy hogy kéne elmondanom,hogy a legjobban jöjjek ki belőle...:D

2010. dec. 6. 23:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha te mondod el, minthogy mástól hallja vissza.
2010. dec. 6. 23:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kerek perec elmondod neki. Jól nem tudsz kijönni belőle sehogy, csak kevésbé rosszul max. Akkor mond el neki, amikor nem ideges, stresszes v rosszkedvű.
2010. dec. 6. 23:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy?

Minél gyorsabban.

De még így sem garantált, hogy nem rak ki, mint azt a bizonyos macskát.

És igaza is lesz, egyetlen napot nem bírtál ki mellette hűségesen????

2010. dec. 6. 23:56
 4/13 A kérdező kommentje:
De egyszerűen folyton pörög meg vidám és nem tudom hogy így ad egy puszit és akkor benyögöm.Annyira kegyetlen :D Soha nem csaltam meg egy barátnőmet se,és ezek után asszem nem is fogom...
2010. dec. 6. 23:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem hogy egy napot,konkrétan 5órát...:D De tudom h ez gáz meg nem vicces,és komolyan szégyenlem meg sajnálom....
2010. dec. 6. 23:58
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Hivatkozz az alkoholra
2010. dec. 7. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:
mindjárt sajnálni fogunk
2010. dec. 7. 00:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Háát,sajnálhatnál....És holnap még fizika tz-t is írok...Lehetne ennél rosszabb?:D:D
2010. dec. 7. 00:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb sz őszinteség. Tisztelni fog ezért, de ez nem mentesít az alól hogy csalódni fogsz benne.

Azt javaslom: mond el neki, és fűzd hozzá, hogy: "Tiszteletben tartom a döntésedet, és ha szakítani akarsz legyen."

Hidd el megfog lepődni, hogy így kimondod te a szakítást és SŐT te ajánlod fel. Ha ragaszkodó maradsz, ott fog hagyni.

Saját tapasztalat. Jobb lett a kapcsolatunk, mint azelőtt.

2010. dec. 7. 00:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha az lenne a célod, hogy a csajod jöjjön ki legjobban belőle. Rohadtul szar így-is, úgy is, mindegy, hogy tőled vagy mástól tudja meg. Te már úgyis biznyítottál, szerintem vonj be egy harmadik vagy negyedik csajt is, mert amikor ezt megtudja, nem lesz dpis, mert tudja, hogy úgy is egy k.csög dugódani vagy.

Ilyen döntésekkor legyél nagylegény.

2010. dec. 7. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!