Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek elmondjam a paromnak vagy se?
Figyelt kérdés
A parommal es meg baratjaval 6 napot toltottunk Franciaorszagba egy rendezveny miatt. 4 fos apartmant bereltunk ket kulon halo resszel. Az utolso este az erkelyen megkostoltuk a finom francia borokat es az este vegen mar csak ketten maradtunk, en + a legjobb baratja a paromnak. Varatlanul megcsokolt, nagyon megilyedtem mert szeretem a baratom es nem akarom hogy vege legyen a kapcsolatomnak egy hulyeseg miatt. A fiuval jobaratok voltunk sokat viccelodtunk nevettunk sokfele jartunk mar egyutt, de soha nem batoritottam ilyen viselkedesre. a kerdesem, elmondjam a paromnak mi tortent. vagy felejtsem el. ogazabol nincs sok baratja es ha meg ezzel a fiuval sem tud programokat csinalni a szabadidejen mar csak en maradok neki. Szerintem ram nem haragudna ismer hogy milyen vagyok. 29 eves, de soha nem csalnam meg ha nem is mukodne a kapcsolatunk akkor sem!!! Koszonom a valaszokat2012. jún. 16. 14:09
1/4 anonim válasza:
Automatice a "megiLYedtemre" fókuszált a szemem... Jajj!
Egyébként ne mondd el neki, viszont a srácot állítsd le valahogy, mert tovább fog menni!
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne, de ezt neked kell igazan erezned.
3/4 anonim válasza:
Persze töröltesd ki a moderátorral mert a kis lelkednek fájt.De az hogy te átversz valakit aki állítólag szeretsz az nem baj.Az a fő,hogy itt téged ne érjen sértés.
Csak azokat a válaszokat hagyd meg amik azt mondják ne mondd el neki és akkor tök ügyi vagy mert tudsz hazugságban élni.
4/4 anonim válasza:
A hallgatás sokszor a legbölcsebb döntés. Most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!