Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az oka a szakításnak? Mert hogy nem az amitt mondott elég biztos.
Figyelt kérdés
Szakított több év után a barátom velem azt mondta h már nem szeret annyira és így nem akar velem lenni.Mégis zokogott és úgy ölelt szorítort magához mint még soha kb.Ha nem szeretne nem zokogna és csinálna ilyet...én meg nem értem az egészet most mi van?szeretrm ő is ah viselkedik mègis vége??2012. júl. 27. 11:38
11/22 anonim válasza:
Szerintem se akard vissza magadnak ezt az embert. Az oké, hogy csak azért, mert elmúlt a varázs, a rózsaszín szemüveg meg a lila köd, még nem kell elhagyni valakit. De ha eddig csak a rózsaszín szemüveg miatt érezte úgy, hogy szeret téged, pedig valójában nem te vagy a megfelelő pár neki - akkor te hiába szereted. Tudom, hogy nehéz, bőgd ki magad nyugodtan, de attól még ez így van.
12/22 anonim válasza:
Az meg, hogy sírt, nem jelent semmit. Én is sírtam, mikor otthagytam az előző barátomat (mondjuk nem előtte, nem akartam, hogy nehezebb legyen neki). De attól még az hosszú távon egy életképtelen kapcsolat lett volna.
13/22 anonim válasza:
Az igaz szerelem nem múlik el évek után sem.
De ez nagyon ritka, de inkább keresem egész életemben, minthogy olyan mellett maradjak, akit csak simán szeretek.
14/22 A kérdező kommentje:
De tudom h ez a kapcsolat működhetett volna!Annyira íntenzíven szerettük egymást ez olyan Ady-Léda szenvedélyes szerelem volt lehet ez volt a halála is?Pedig bármennyire tudtam h nem tarthat örökké ez h együtt vagyunk mégis folyton ígérgettünk egymásnak hol éljünk hogyan mi lesz stb.Volt h mondta megkérné a kezem cssk fiatalok vagyunk még ehhez.Ezt nm lehet csak úgy feldolgozni a legszőrnyűbb meg ez h ezért hagyott is csak mett nem intenzív?Az is h a következő nő az életében már kb a felesége lesz mert korban már hamarosan ott jár én meg mindig vele akartam.bele fogok halni
2012. júl. 27. 12:38
15/22 anonim válasza:
Egyszerűen az ember kiszerethet valakiből. Megunja, vagy akármi. Én is sírtam amikor szakítottam több év után a barátommal, a megkönnyebbüléstől. Sok idő után nehéz megválni valakitől, akkor is ha már nem szereted. Egyértelmű, hogy nem akar már veled lenni, ez van. Senki nem halt még bele, találsz te is másikat. Pár hétig még sírsz, meg sajnáltatod magad, de aztán egyre jobb lesz.
16/22 A kérdező kommentje:
Másikat??Tudod kinek kell ezek után!Attól h te még nem szerettél senkit sem igazán azért nm kell így írnod.És de haltak már bele nagyon sokan!Sokan lettek öngyilkosok mert nm tudták feldolgozni.Én n tudom két hét alatt kidobni az agyamból az éveket.Azt sem h nem azért sírt mint te mert megkönnyebbűlt mert zokogott szorítottmagához és mondta h nm bír elmenni.Nekem nem kell más h ugyanez legyen!majd ha megbolonduptam akkor kezdek új kapcsolatba nm teszem ki magam többet ennek h így szeressek valakit ennyire önzetlenül szenvedélyesen kb mindennap együtt aludtunk mimt a házasok évekig ezt nm fogom elfelejteni és ezért fáj h miért akarja ezt?
2012. júl. 27. 12:59
17/22 anonim válasza:
Jó hát akkor sírj csak itt tovább. Az élet akkor sem állt meg! Igen én is voltam ilyen helyzetben, de visszanézve jöttem rá, hogy nem sajnáltatni kellett volna magamat, hanem igenis minél előbb továbblépni, mert mindig jön egy következő! Nem tök mindegy miért szakított? Szakított és kész, vége, fogd fel! Ha veled akart volna maradni, akkor nem szakít. Ilyen egyszerű. Örülj, hogy nem úgy dobtak ki, mint a legtöbbeket, hogy már évek óta csalták és hazudtak nekik, és egyik napról a másikra vége lett, és még az is SMSben. Igen, elég szar dolog, és fájni fog még egy darabig, de amíg nem is teszel ellene, ne várj csodát.
18/22 A kérdező kommentje:
Teszek a fájdalom ellen de őt nm alarom elengdeni azt sem akarom h jöjjön más se neki se nekem mert nm akarok nélküle lenni v látni h neki van más.Nem tudom mit lehet ezzel tenni?Az h elfoglalom magam az oké deeste az ágyban nm lesz ott nm fogja a kezem amikor az utcán sétálok már senki többé a jövőképem is üres nélküle nm tudom miért de senkit nm láttam soha rajtakívül.ő meg azt mondta nekem h nekem könnyű lesz ez az egész mert h az utcán ha sétálunk minden pasi engrm néz.mondtam neki h nekem ez sose tűnt fel mert én csak őt látom.megyek és olyan mintha a vilàg nm is létezne csak ő meg h mit érek ezuel?amilor akit akarok annak nm kellek??mondta h már nm tudja h szeret e meg h vége...ki lettem segítve..:(
2012. júl. 27. 13:46
19/22 anonim válasza:
Ne stresszelj ezen annyit. Ha szeret téged úgy ahogy azt te még mindig gondolod, akkor egy kis szünet után úgyis visszatalál hozzád. Ha pedig nem, akkor tényleg végleg kiszeretett belőled. Ez ellen te nem tudsz semmit tenni, csak egyet: ne mutasd neki hogy mennyire ki vagy borulva, hiszen anno sem a kiborult énedbe szeretett bele hanem a kedves vidámba. Várj rá, ha úgy érzed érdemes, de a legtöbbet akkor segítesz magadon ha minél hamarabb túl lépsz ezen.
20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom szerintem soha nem leszünk együtt max egy éjszakákra..csak nm bírom elfogadni ennnyi az egéz:( mert nahyon szeretem meg az emlékek meg tudom h ő is h szeretett..
2012. júl. 27. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!