Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol és hogy ismerkedhetnék meg olyan
férfival, aki finanszírozná a mellműtétemet?
11/20 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj hogy tetszek e nekik, sot. :) csak en playmate ciciket szeretnek.
Akkor legyél buta és az életben sose mondd azt, hogy csak ARRA kellesz.
2012. júl. 26. 23:56
13/20 A kérdező kommentje:
Van lelki hattere ennek az egesznek, es szamos oka is. De most nem ezen van a hangsuly...
Csúnya gonosz férfiak mindenről ok tehetem... Jahh persze ha nem lennél konnyuferu ribi nem járnal igy. Csak magadra vess....
2012. júl. 27. 04:45
15/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok konnyuveru ribo, es soha nem is voltam. Es igen, a ferfiak tehetnek rola. Az persze baromi elfogadott, ha egy ferfinek osszetorik a szivet egy nogyulolo taho lesz, de egy no eseteben mar elitelendo ha a sok bantas miatt ugy veli, mashogy kell a ferfiakhoz allnia.... gondolkozz mar el...
"de mar azon a ponton vagyok, hogy hiaba vagyok huseges es odaado a parjaimmal szembe, valamiert elromlik a dolog es en az evek mulasaval csak azt veszem eszre, hogy mindenemet nekik adtam, es cserebe csak lelki es fizikai bantalmazadst kaptam."
Ezaz! Pont az volt a baj, hogy mindent lenyeltél. Szeresd önmagad, és ne adj oda mindent! Nem vagy kutya, hogy bólogass és eltűrjed a megaláztatást, és ne legyen véleményed. Én is ugyanilyen voltam, engem ugyan nem ütöttek meg, de annyiszor aláztak meg, hogy számát nem tudom már.
Szóval fejleszd az önbizalmad, lépj ki az áldozat szerepéből.
Hidd el, a lekiállapotodat tovább rontaná az, ha belekezdenél mégegy ilyen kapcsolatban, hiszen itt is ugyanaz történne, mint eddig.
2012. júl. 27. 22:10
17/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasokat! :) Igazad van. Ez nem en vagyok, nekem nem ilyen a lelkuletem. Hiaba van elegem a ferfiakbol, nem tudnam kihasznalni oket, es igen, tovabbra is csak en serulnek.. csak epp egy gyenge pillanatomban voltam.
Örülök, ha tudtunk segíteni azzal, hogy nem segítettünk :)
21F
2012. júl. 28. 11:53
A férfiak is kihasználják a nőket, elég szépen... Ha találsz valakit aki elfogad ( de te nem vagy magaddal megelégedve ) azzal is előbb utóbb elmúlik a szerelem és te ugyan ott leszel, mint most. Ő már úgymond meg fog unni neked meg rossz lesz a közérzeted és ami elvakított eddig rózsaszín köd és nem foglalkoztál a melleddel az el fog tünni és megint előkerül a régi problémád. Bár ez közel sem biztos, de sajnos az élet eléggé igazságtalan. 3 fajta férfi fizetné a műtéted: az öreg milliomos - aki tudja jól, hogy kihasználod, mégis jó veled felvágni, az önbizalom hiányos papucs - aki bármit megtesz érted, ha szeret, hogy megtartson és a fiatal milliomos - aki nem tud mit kezdeni a pénzével, lenéz téged és játékszernek használ. Bár mindig vannak kivételek, lehet lesz olyan akivel örökké szerelem és a műtéted is kifizeti, de hogy ezeket hol találod, fogalmam sincs.
2012. szept. 3. 20:53
8-asnak. Azért, mert a kérdező ribanc, attól még nem minden nő az...
2012. nov. 8. 16:33
Kapcsolódó kérdések: