Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már az első találkozásunkkor elég nyilvánosan próbált velem flörtölni, egy darabig el voltam vele, de kezdett zavarni a rámenőssége. Bejelölt facebookon, visszajelöltem, mert hát mégis ismerjük egymást... állandóan írogat, már szerelmet is vallott, de nem szemtől szemben, hanem facebook chaten... Én megpróbáltam neki finoman megmondani, hogy nem az esetem, és nem akarok tőle semmit, azután 2 napig nem írt, de most megint folyamatosan bombáz a leveleivel... hiába hangoztattam többször is, hogy köztünk a barátságon kívül nem lehet semmi. Hogyan adnátok teljesen egyértelműen a tudtára, hogy párkapcsolat köztünk akárhogy is próbálkozik nem lehetséges? Nem akarok vele durva lenni, és nem akarom megbántani, barátnak jó barát, aranyos srác, csak nem az esetem...2012. júl. 25. 20:03
1/2 ASOT 

válasza:

márpedig másképp nem fog menni!
rád van kattanva, totál beléd van zúgva és téged akar mindenáron!
Ergo! nem fogod tudni szépen levakarni, aki olyan mint ő, azok meg mind félreértik a barátságot és azzal csak további reményt táplálsz belé.
De csak facen van ez, tiltsd le ennyi. az csak egy sz@ros facebok.
2/2 szamóca.. 

válasza:

hiába vagyok én egy baromi empatikus lény, az ilyen emberekkel csak durván lehet beszélni. igazából, csak hogy saját lelkem simogassam hogy mégiscsak jóarc vagyok, a legjobb nekik ha kicsit megbántod őket. mégiscsak jobb, mintha hitegetnéd szerencsétlent (vagy ő azt hinné) aztán mégse...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!