Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen kegyetlenek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kegyetlenek a nők?

Figyelt kérdés

Amikor egy nő visszautasít vagy eleve levegőnek néz egy férfit, nem gondol bele, hogy mekkora fájdalmat, mekkora lelki törést okoz?

A rengeteg önbizalom-hiányos, önértékelési zavaros férfi többnyire a nőknek köszönheti az állapotát. Komolyra fordítva a szót, pár hónapja halászták ki a Dunából az egyik fiúismerősömet, aki a rendszeres elutasítások miatt dobta el az életét.

Miért gondolják azt - s miért számít kimondatlan társadalmi konvenciónak -, hogy egy férfi regenerálódó-képessége nagyobb egy nőénél? Megjegyzem, olyan lányokat láttam siránkozni, akiknek egy ujjukra tíz udvarló jut, de "egy sem megfelelő".

Én korábban mindig figyelmes és tisztelettudó voltam a nőkkel szemben, de egyre kevésbé tudom őket és az arroganciájukat elfogadni, értékelni.

2012. júl. 25. 12:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

ne általánosítsatok már eberek. teljesen emberfüggő, hogy ki milyen. vannak önbizalomhiányos lányok is.

te is elutasítanál egy lányt, aki nem jön be, vagy nem? DE. akkor ne rinyálj, ne minősítsd le a nőket pár ilyen miatt.

2012. júl. 25. 12:28
 12/23 anonim ***** válasza:
kaptál választ rá.vannak kegyetlen nők és vannak kegyetlen férfiak is. ezt tovább ragozni nem lehet. nem megfelelő nőknél próbálkoztál, beképzeltek, cicababák stb. hát tőlük meg mást ne várj, ha ráadásul nem vagy az a rosszfiú kategória. nem rosszból írom.
2012. júl. 25. 12:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Ilyen az evolúció. A nők az alfákhoz vonzódnak ösztönösen.

A "jófiúk" nagyon megszenvednek a nőkkel mióta világ a világ.

"Amikor egy nő visszautasít vagy eleve levegőnek néz egy férfit, nem gondol bele, hogy mekkora fájdalmat, mekkora lelki törést okoz?"

Nekik sem egyszerű. Gondolj bele egy jó nőnél milyen gyakran kezdeményeznek ilyen vagy olyan módon. Sokszor úgy, hogy egyáltalán nem tetszik neki a másik vagy nagyon lerí, hogy semmi önbizalma. Gondolj bele, ha hozzád menne oda sok csaj. Közülük sok nem tetszik. Hogyan reagálnál?

"A rengeteg önbizalom-hiányos, önértékelési zavaros férfi többnyire a nőknek köszönheti az állapotát."

Máshogy fogalmaznék. Inkább a nőknél való sikertelenségnek. Részben saját maguk a hibásak részben az adottságaik, a neveltetés stb.

Mondom ezt úgy, hogy közel álltam ahhoz, hogy ilyen problémák miatt úgy járjak, mint a fiúismerősöd.

Tipikus "jófiú" voltam mindig. Szerény, jólelkü.

Az ilyen srácoknak nagyon nehéz vonzalmat kelteni a nőkben. A mai napig nehezen megy a csajozás.

2012. júl. 25. 12:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Akkor ezt le is zárhatjuk annyival, hogy próbálkozz tovább, mert egyszer biztos találsz egy normális nőt. Az általánosítással meg nem mész semmire.
2012. júl. 25. 12:36
 15/23 anonim ***** válasza:

27L vagyok

Ha jó megjelenésű vagy és vannak ambícióid, és emellé nem vagy mulya és szótlan, akkor elvileg találhatsz nőt.

A jópasikat imádják a nők, sőt, az ideális férfi:

-magas, jóképű

-sikeres a munkában

-becsületes, hűséges, határozott

-családcentrikus

Ez megfelel a nők 90%-nak. A selejt kigyúrt hímringyók csak az ostoba plázacicáknak jön be. Hidd el nekem.

Ha szótlan, gyáva, csúf vagy buta vagy az már veszít a vonzerőből, akármilyen "jó" is vagy.

2012. júl. 25. 12:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Igaza van doktorrossznak, ha van barátom és/vagy nem tetszel, járjak veled csak azért, hogy ne menj a Dunának? Jó, nem mindegy, hogy milyen stílusban utasítanak vissza, mert lehet az normálisan is, de könyörgöm, ne csinálj már úgy, mintha a nőkön kívül nem lenne más értelme az életnek. A párom 24 éves volt, amikor összejöttünk, és előtt nem nagyon volt neki senki, most ha ő is a folyóba ugrott volna, gondolod, most jobb lenne neki? Ő nem adta fel és igaza is volt. Én nem tudom sajnálni az öngyilkosokat. Olyan sokan vannak, akik bármint megadnának, ha élhetnének még egy kicsit, egyesek meg eldobják az életüket, pláne ilyen marhaságok miatt.

Mondok valamit: próbáld meg kitölteni az életedet és ne mástól várd el ezt. Lesz majd barátnőd, de nem ez az egyetlen dolog létezik az életben.

2012. júl. 25. 12:44
 17/23 Diavolino44 ***** válasza:

15 valaszolo nonek! Hat pont ez a baj, hogy amit leirtal azt elvarjak a nok 90%-a. Ilyen ferfi alig letezik. Aki valoban magas, jokepu, s sikeres a munkajaban az persze, hogy fuvel-faval lefekszik mert minden no ot akarja. S sokkal kenyelmesebb szexkapcsolatokban elni, mint elkotelezni magadat.

Ime a ferfiak 90%anak az elvarasa:

-Szep

-huseges

Az ilyen no meg nem fog leallni egy atlag pasival.

16 valaszoloval pedig nagyon egyetertek, az regen rossz, ha az eletedet a parkapcsolatra teszed fel. Fontos, de lehet elvezni az eletet anelkul is. S sokszor azert jon ossze egy csaj, mert nem gorcsolsz ra. A szeretethianyosak vegyenek kutyat. Ami megintcsak egy jo pont a csajozasnal.

2012. júl. 25. 13:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy nem tetszik egy pasi, még nem vagyok kegyetlen.

Attól, hogy nem tetszem egy pasinak, még Ő sem kegyetlen.

Előfordulnak pofára esések. Kinek több, kinek kevesebb.

2012. júl. 25. 14:16
 19/23 anonim válasza:

Érdekes, nekem sokszor hasonló típusú gondolataim vannak a fiúkkal kapcsolatban :-O Hmm... Talán ezt a kérdést nem lehet ilyen egyoldalúan megközelíteni és kijelenteni, hogy mindig az adott nemű fél a csúnya rossz ember, aki elrontja a másik nembelieket? Én annyit tennék hozzá, hogy szerintem nem is kevés lánynak fordult meg a fejében valami hasonló negatívum az erősebb nem tagjaival kapcsolatban (részeges, csalfa, kegyetlen, perverz malacok, akik csak kihasznának és igazából csak a topmodel cicababák iránt érdeklődnek stb). Nekem is akadnak kevésbé mesés élményeim, vagyis leginkább csak azok vannak. Mivel elég visszahúzódó, félénk és az antiszocialitás felé tendáló lányka vagyok, abszolút zéró párkapcsolati tapasztalattal én is általában gyanakvóan tekintek a fiúkra és bizony megesik, hogy levegőnek nézem őket és nem szívesen vagyok a társaságukban. Bár tényleg nem gondoltam volna, hogy ez megbánthat bárkit is, nekem a fiúk valahogy mindig is szegényesebb érzelmi világgal rendelkezőknek tűntek. Szóval sajnálom, ha tévedtem. Szerintem az ilyen viselkedés hátterében sokszor valamely kellemetlen múltbéli tapasztalat(ok) állhat(nak). Talán érdemes lenne úgy is tekinteni a lányokra, hogy nekik is vannak begyógyulni nem tudó sebeik és kisebb-nagyobb démonaik, amik talán a fiúkéhoz hasonlóak, bár a velük való megküzdési módszerek eltérők.

Egy 21 éves lány

2012. júl. 25. 22:59
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves 21 éves lány!

Sok mindenről esett szó és megfontolandó dolgokat mondasz.

A legnagyobb probléma nem az, hogy melyik nem okozza a másiknak a legnagyobb fájdalmat, hanem hogy kinek az érzelmeit és érzelmi ingadozásait tolerálják jobban. Ha egy lány szende, félénk és mimózalelkű, attól nem lesz kevesebb az értéke a társadalom szemében, valaki épp ezt találja rokonszenvesnek. Ugyanakkor egy férfi számára elvárás és presztízskérdés, hogy legyen valakije és hogy a társaságban is hangot adjon sikereinek.

Meggondolandó, hogy a nők életük során több férfit utasítanak vissza és ezáltal bántanak meg, mint fordítva. Én egy nőt sem utasítottam vissza (igaz, mindig én kezdeményeztem), ellenben csak az egyetemen több tucat visszautasításom volt. Az általam ismert lányokban mindig volt pasijuk, több is. Emlékszem, hogy némelyik lány csoporttársam még a szóbeli vizsga előtti várakozásra és a jegybeíratásra is magával hozta a pasiját...

Szerintem pedig a nők érzelemvilága sekélyes. Volt, hogy a szerelmes versem a kukában kötött ki (holott nem írok rosszul, irodalmi pályázatot is nyertem párszor).

2012. júl. 25. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!