Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lányok. Fekvő emberbe belerúgni? Kegyetlenek vagytok.
Üdvözletem.
Az sztorit az elejétől kezdeném. Ha nem probléma.
Szóval nyáron megismerkedtem egy szép lánnyal. (Akkor még szimpatikusnak is tűnt.) Éppen Pestről jöttem haza vonattal. Beült mellém, és innen sínen voltak a dolgok. (Sínen, hehe.)
Egyre többet találkoztunk, majd végül is kimondottan is ő lett a barátnőm. Az első 1 hónap baromi jó volt. Együtt voltunk szinte mindig. Bár ez később baromi rossz lett. Elkezdte átvenni az irányítást az életem felett. Kidobatta a posztereimet, az eredeti Sex Pistols, Ramones, Anti-Flag, The Exploited stb. CD-imet elvitte, mint kiderült elajándékozta, mert ne hallgassam ezeket a "sz@rokat". A dedikált Beatrice-s kazettámat is elvitte. Koncertre sem mehettem, mert biztos "csajozok", meg ilyesmi. Miatta nem mentem az egyik kedvenc bandám koncertjére. Adjunk egy pofont a sz@rnak, ingyenes volt. :D
Ráadásul a bőrkabátomat oda adta valami rokonának! Amivel 1 hetet szopt@m, hogy olyan legyen amilyen.
Mondjuk nem tudom, hogy itt mért nem kapott egy pofont. Tudom, mert nőket nem verünk. Mondjuk szólhattam is volna, de hülye voltam.
Teljesen elszakított a barátaimtól. Egyszerűen megszűntek a kapcsolataim. Fel sem veszik már a barátaim a telefont, ha hívom őket.
Mondjuk a hab az a tortán mikor többször vertek össze miatta. Mert én ne hagyjam, hogy többtagú cigányfalka beszóljon nekem. Meg akkor mi a f@sznak járok edzésekre, ha így tűröm? Mondom akkor örülj neki, kérdeztem mi a baj, ütöttek. Ennyi. Vagy amikor a skinheadek találtak be. Az is jó volt.
Namármost nincsenek olyan bajnok méreteim, mégis jó volt neki 4 hónapig. Most, hogy kidobtam végre, elkürtölte a világnak a paramétereket. Namármost elég szarul esik, főleg, hogy eddig is gátlásos voltam, meg amúgy sem szeretik az emberek mikor rajtuk csámcsognak.
Kegyetlenek a nők pajtikák. Most építhetem vissza mindazt, amit elvesztettem. Viszont arra jó volt, hogy megtanuljam, hogy nem szabad a barátokat elhanyagolni egy nő miatt. Nő... Kis csitri.
18/F
Kösz. De most komolyan, bárcsak igaz lenne rám ez a szám...:
http://www.youtube.com/watch?v=_pKIEfu3NM0
Akkor lennék boldog, megint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!