Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK miért van az, hogy kegyetlenek vagytok a pasikhoz?
Főleg akkor ha észreveszitek,hogy a pasas kedveskedni próbál veletek?
Ezt nem minden csajra értem úgyhogy tisztelet a kivételnek.
Úgy tapasztaltam ,hogy általában a gyönyörű kinézetű csajok csinálnak így,de miért?
Mert beképzeltek, és azt hiszik, hogy akármit megtehetnek!
Ne is foglalkozz az ilyen lányokkal, mert ezek csak a külsővel foglalkoznak, a belsőt nem értékelik, ráadásul még buták és lusták is és nem lehet rájuk számítani...!
énis voltam már kegyetlen a pasimmal :/
Távkapcs.
a 10. hónapban mondtam neki nekem ez így nem megy :S
nagyon összetört és sírt meg minden más. :(
aztán belegondoltam h úristen!! :| mi lesz velem nélküle?? mi lesz azokkal amiket együtt csináltunk meg stb...
nagyon-nagyon hiányzott.
pedig ekkor még csak 4 órája szakítottunk :D
de nagyon kész volt :S én még nem láttam embert így elkeseredve és bánatosan :(
aztán msnen 5 és fél óra múlva megbeszéltük hogy kibékülünk :) szóval kibékültünk :))
de nem azért tettem mert szívtelen vagyok és nem törődöm az érzéseivel :S
hanem mert jót akartam neki...
hogy ne kelljen rám várnia stb...
:)
így van, nem kell általánosítani.
szerintem vannak olyan lányok, akiknek nem jön be, ha nyomulnak (pl nekem sem..) és ha sokat 'kedveskedsz' az már tolakodás.
persze nem mindenki gondolja így (:
15/L
Köszi. Kivétel vagyok. :D
Nem tudok olyan lány fejével gondolkodni, nem is akarok, de szerintem azért csinálják, hogy mégjobban fussanak utánuk a pasik, és hogy elérhetetlennek tűntessék fel magukat...
de ha nem jól tippeltem, akkor örülök, hogy nem látok bele egy olyan nőszemély fejébe. :D
18L
Van két csaj haverom.Az egyik gyönyörű és hát totál tökéletes,és a másik pedig úgy született,hogy kicsit elvan torzulva az orra de ő amúgy sem nézne ki jól.
Az a helyzet,hogy szerelmes vagyok a tökéletes csajba:).De ő nagyon beképzelten viselkedik velem és már megy az agyamra de sajnos szenvedek nagyon.
A másik csajjal pedig nagyon szépen és tök jól el lehet dumálni de látom rajta,hogy ő meg engem akarna.
Most mit tegyek?szeretem nagyon.
Mond meg neki hogy mit gondolsz róla. A rosszat is meg a jót is.
Vagy pedig fogadd el igy. És kezdeményezz.
Ha ennyire megfogott a belsője, akkor vagy elfogadod a külsejét is, vagy pedig megmondod neki, hogy nem tudsz vele összejönni, mert nem tetszik.
Ennyi. Tiszta sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!