Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy viszonyultok a kicsit "rosszfiúsabb" kinézetű pasikhoz?
Én ilyesmi stílusú vagyok, de belül meg nagyon odaadó, jószívű, kedves és jófej vagyok mások szerint. hogy viszonyultok ehhez a stílushoz? tehát akinek nem babaarca van, hanem szakáll, kis bajusz esetleg van, a haj kicsire lenyírva ( az enyém nem kopasz de kicsi) így öltözik ahogy a képeken lejjebb? csak érdekel a véleményetek, nem fogok megváltozni a válaszok miatt, meg aki így szeret az így szeret...csak érdekel!
Hát nekem ez a "rosszfiús" stílus nem éppen bejövős,de úgy mint a szépség,ez a dolog is relatív...Nekem mást jelent egy rosszfiús ábrázolat...
Amúgy,h egy kicsit a kérdésedre is válaszoljak bejönnek a rossz fiúk,de annál inkább,ha olyan belsőleg,mint te :)
Csak az a bökkenő,h manapság kevés az ilyen ember,mert általában azoknak ugyanolyan a belsőjük is mint a külsejük....
Ja! Vágom XD
Hát nekem sztem bejönnél :D
Rosszfiús külső elég szexi :D azon kívül férfias is, azt az érzést kelti egy nőben h egy férfi állat vagy és meg tudnád védeni :) Viszont belül meg egy édes pasi vagy.
Lájkollak! :)
Deanna Troi !
Köszi!!
Utolsónak pedig: Miért vezetném félre az embereket? Annyira szerintem nem durva ez a stílus, csak ilyen az öltözködésem meg stb. Még azért állatnak nem nézek ki:D Attól meg hogy ilyen a stílusom, nyugodtan lehetek normális ember szerintem, csak ilyen ruhákban érzem jól magam, esetleg fullcap, kendő ilyesmi...Szerintem nem vezetek ezzel félre senkit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!