Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzodnak a csajok mostanság a sovány pasikhoz jobban?
Mert ez az új divat... megszokod vagy nem lesz csajod ennyi xD
17/F
A testi adottságok sokszor háttérbe szorulnak.
Legtöbbször sokkal inkább nézik a fejet, ha külsőről van szó és a jólöltözöttséget.
Mert a lányok egy része (értelmesebb) rájött arra, hogy nagyon égő tud lenni társaságban egy kigyúrt de szellemi nyomorék gyerek, aki pl. le b*ziz egy vékony, de sokkal értelmesebb fiatalembert.
Amúgy lőfegyverre nem kell gyúrni.
Szerintem trend manapság, hogy a nők férfiasodnak, a férfiak bedig nőiesednek. Ez a modern kultúra valami valami "áldása".
Talán a félreértelmezett "egyenjogúság" lehet a probléma.
Igaz. Azon is múlik, hogy egy ember saját magával hogy van megelégedve. Mert ha elégedett magával, és lelkileg rendben van, akkor ezt a környezete is észreveszi, és több pozitív "jelzést" kap.
Nyilván hiába valaki izmos, vagy cingár, ha "érződik" rajta, hogy frusztrált...
Ha kiegyensúlyozott, akkor jobban elfogadják, bármilyen is.
Nekem talán a humorom miatt nézik csak el a lányok, hogy izmos vagyok. :)
Én pl nem szeretem a nyeszlett pasikat, inkább a középút az igazi, a kigyúrt pasikat ugyanúgy nem szeretem. Legyen férfias, engem az se zavar, ha egy kis plusz van rajta (amennyiben az tényleg csak pár kiló és nem mondjuk 10).
Ja, és ha valaki pl csupasz mellkassal jelenik meg, akkor azt nem tudom komolyan venni mint férfit....
"Ja, és ha valaki pl csupasz mellkassal jelenik meg, akkor azt nem tudom komolyan venni mint férfit...."
Sokan vannak, akiknek gyárilag nem NDK-s mellkasuk van és nem tehetnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!