Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért tudtok ilyen kegyetlenek lenni?
Volt egy olyan osztálytársam, aki nagyon jó fej volt. Sportolt, jó humora volt és rendes is volt meg jó haver. A külsejével sem volt gond. 15 évesen kezdett próbálkozni lányoknál, de mind visszautasították. 10 évig próbálkozott, de annyi idő alatt semmi sem jött össze neki. Még egy randi vagy egy csók sem. Ezt megelégelte és öngyilkos lett.
Komolyan mondom, hogy fenébe lehettek ilyenek?
Elegem van már ezekből a nőgyűlölőkből, álljatok már le!
Megjegyezném több nő lett öngyilkos a csalfa férfiaktól, mint fordítva!
15év plusz 10 év?szal akkor 25évesen lett öngyilkos?Én spec 25vagyok és mégcsak meg se fogtam egy lány kezét se.Valahogy mindig voltak nagyobb gondjaim:szülői vaskalapos szigor, ököljog a suliban hogy ne legyek csicska hanem megkapjam a tiszteletet(jesszus mint a börtönben).20 fölött sem volt magánéletem mert a szüleim még ebbe is beleszóltak volna -ki jöhet szóba ki nem-én meg nem vagyok egy lázadó típus,maguktól meg nem jöttek a lányok mert hát azért nem vagyok nagy szám-nem is fognak egy ideig mert spec lediplomáztam ám állásom nincs brrrr....
Mondhatni nekem a csajhiány csak egy kellemetlen dolog a sok közül,mégse lettem öngyilkos és nem is tervezem.Bár ez betudható annak hogy már bőven hozzászoktam az élet kedvezőtlen feléhez.
Ezért nem kéne öngyilkosnak lenni.Te pl feleségül vennél valakit csakhogy nehogy megsértődjön?A lányoknak az mindenesetre bűnük hogy eldönthetnék már végre hogy szende szűzek vagy ócska qrvák szeretnének lenni.Ha olyasvalaki mond nemet akinek 1 esetleg 2 kapcsolata volt úgyszólván megadja a módját az oké....de ha valakiben már már csak harangozni lehet és csakazért utasít vissza mert kivételesen épp józen mikor én próbálkozom be az álszent röhejes dolog.
Én tulajdonképpen hálás vagyok a Nök kegyetlenségéért és mások is azok lehetnek.
Volt már egy pár kapcsolatom, de 2 éve azthiszem végérvényesen pofára ejtettek, nem érzem azt, hogy újra bele tudnék szeretni valakibe, pedig lenne jelentkezö.
Elkezdtem önkéntesként dolgozni, hogy lekössem a gondolataim. Ma már ott tartok, hogy szociális munkás szeretnék lenni, mert más értelmet kapott az életem.
Eldobni kár lenne azért, mert nem sikerül egy kapcsolat, a családom is megszenvedné, a barátaim is, így viszont sok sok embernek teszek jót, akik hálásak és ez nagyon jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!