Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért tudtok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért tudtok ilyen kegyetlenek lenni?

Figyelt kérdés

Volt egy olyan osztálytársam, aki nagyon jó fej volt. Sportolt, jó humora volt és rendes is volt meg jó haver. A külsejével sem volt gond. 15 évesen kezdett próbálkozni lányoknál, de mind visszautasították. 10 évig próbálkozott, de annyi idő alatt semmi sem jött össze neki. Még egy randi vagy egy csók sem. Ezt megelégelte és öngyilkos lett.

Komolyan mondom, hogy fenébe lehettek ilyenek?

2011. nov. 27. 12:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

te jó isten! szegény:S Eddig nekem is csak kudarc volt, d randi volt, kézfogás is egyszer, ölelés párszor, meg egy részeg csók. Régen én is gondolkodtam hogy megölöm magam 1 éve kb. aztán sok pszicho könyvet olvadstam/hallgattam (bryan tracy pl) és jót tett. Most már más ember vagyok, ez egy kihívás, hogy bnőt talájak. Minden elkövetek, szét gyúrom magam, pua könyveket olvasok, pozitiívan gondolkozok, menni fogok úszni stb. sok helyre, meg kimozdulok, próbálkozok mindenhol. Sikerülni fog.

F18

2011. nov. 29. 00:25
 12/38 anonim ***** válasza:

18 évesen még én is így álltam hozzá. Mondjuk én nem olvastam hozzá ilyen motivációs könyveket, meg senkit nem hallgattam.

Bajban vagy, haver...

2011. nov. 29. 12:55
 13/38 anonim ***** válasza:
miért veled mi a helyzet?
2011. nov. 29. 17:29
 14/38 anonim ***** válasza:
A világ sajnos ilyen lett. Vagy hozzáidomulsz, vagy mély depresszió vár. Sajna én sem vagyok az a nőknek bejövős pasas és ráadásul mackós alkatom is van. Én már 27 vagyok de nekem se jött össze semmi, még csók sem. De igazából most már meg is értem, kinek kellene egy félénk és visszahúzódó na meg antiszociális ember... Azt viszont biztosan nem várom meg hogy még 30 évesen is szűz legyek, mert a 30. születésnapom előtt végzek magammal.
2011. dec. 1. 10:35
 15/38 szamóca.. ***** válasza:
95%

ez is az én hibám, természetesen.

nem tudom az ilyen szerencsétlen férfiak mit várnak, nem vagyok én terézanya hogy mindenkivel összejöjjek akinek nem jött be az élet, csak hogy neki jobb legyen.

ha mégis megtenném akkor meg azért lennék szemét, mert hátez kegyetlenség, csak sajnálatból összejönni valakivel.

egyébként aki ilyen miatt öngyilkos lesz az amúgy is labilis, és ha ez nem akkor más váltja ki belőle.

2011. dec. 1. 10:37
 16/38 anonim ***** válasza:
Srácok, azért mielőtt megtennétek, pár hivatásoshoz elmehetnétek. Lehet, hogy pont akkor kaptok egy olyan lökést, ami átlendítene a holtponton és eltűnne belőletek a feszültség. Még bármi lehetne utána.A szexet semmiképpen se hagyjátok ki, mert a legjobb dolog a világon.
2011. dec. 1. 10:39
 17/38 anonim ***** válasza:
Nem szamóca, az a baj veletek, hogy még az esélyt sem adjátok meg ezeknek a srácoknak.Azonnal ítéltek, elsőre, a legtöbb esetben a létező legrosszabbul.
2011. dec. 1. 10:41
 18/38 anonim válasza:
Ez szélsőség! NAGYON.! nem tudom sajnálni a csávot (de nyugodjon békében) mert az öngyilkosság számomra egy...... önzőség.! bele sem tud gondolni hogy mekkora fájdalmat okozhatott a barátainak meg még sok más.... nem szeretem nagyon az idézeteket de vannak olyanok amik nagyon is igazak.! "A szerelmet erőltetni nem lehet, akkor jön amikor jönni KELL! !!!!!!
2011. dec. 1. 10:42
 19/38 szamóca.. ***** válasza:

te mindenkinek megadod az esélyt? nem hát.

én adjam meg mindenkinek? annak is aki nem vonz? ez nem a "sajnálatból adom meg neki az esélyt" esete, ha amúgy eszembe sem jutna? de. és ez rossz? igen. ne mondd hogy nem, akkor lenne csak igazán öngyilkos a szerencsétlen ha rájönne, hogy az egyetlen nő aki hajlandó volt vele leállni is csak sajnálatból tette.

és mulasszam el az én életem boldogságát azért, hogy a sok önbizalomhiányos szerencsétlennel enyelgek, mert szegény ők? te sem tennéd meg. te sem jönnél össze a 130 kilós pattanásos buta primitív lánnyal, ha megkaphatsz jobbat is.

2011. dec. 1. 10:46
 20/38 anonim ***** válasza:
# 16: hivatásoshoz menni biztosan nem fogok, elvi okokból. Többek közt szerintem nincsen szánalmasabb dolog a világon annál hogy valaki a pénzért legyen velünk. Önmagunk átverése és állatias ösztönök kielégítése.
2011. dec. 1. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!