Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért tudtok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért tudtok ilyen kegyetlenek lenni?

Figyelt kérdés

Volt egy olyan osztálytársam, aki nagyon jó fej volt. Sportolt, jó humora volt és rendes is volt meg jó haver. A külsejével sem volt gond. 15 évesen kezdett próbálkozni lányoknál, de mind visszautasították. 10 évig próbálkozott, de annyi idő alatt semmi sem jött össze neki. Még egy randi vagy egy csók sem. Ezt megelégelte és öngyilkos lett.

Komolyan mondom, hogy fenébe lehettek ilyenek?

2011. nov. 27. 12:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Na
2011. dec. 1. 12:27
 32/38 anonim ***** válasza:

"ma 11:45

Kedves Kommentelő,

tudod az is elég nagy baj ám,h kevés olyan pasi van,aki

hozzád hasonlóan gondolkodik!

szívesen járnál egy olyan lánnyal,akinél sokkal jobbak is vannak,de mégis annyira megfogott a személyisége és a kisugárzása?hm,jó ilyet olvasni!

én évekig próbálkoztam,h megfeleljek a ffiak ,,elvárásoknak"(mikor melyiknek,mikor minek),aztán beleuntam abba,h mindenféle álarcot öltsek magamra.

úgy döntöttem,h inkább magamat adom,aztán lesz ami lesz,és bejött!:)2 éve vagyok együtt a barátommal,aki nagyszerű férfi,és nagyon szeretjük egymást.

azért az érdekelne,h neked van-e barátnőd,mert ha valóban úgy gondolkodsz,ahogy leírtad,akkor főnyeremény lehetsz a nőknek!:)

egy másik 23éves lány"

Nem, 4 éve nincs barátnőm. Akiről írtam,vele a munka kapcsán ismerkedtem meg, büfés ott, ahol dolgozom. sokan tanulhatnának tőle. Nagy kár, hogy kevés van belőle, mármint az ő típusából.

Annyira egyébként nem lehetek főnyeremény a lányok számára. 24 évesen volt először, irtózatos mázli árán. Jókor voltam jó helyen és persze kapott egy kis "fejmosást" is, hogy érdemes esélyt adnia nekem. (fejmosás alatt egy kis pozitív reklámot értek, amit egy ismerősünk adott neki rólam)

Másfél évig jártunk, vele volt az első szex 25 évesen, ő 18 volt akkor. Karácsonykor kidobott, amit őszintén szólva nem bántam, mert teljesen kikészített a végére.

Utólag derült ki, hogy a kidobásoamt csak leckének szánta, mert imádta, amikor tepertem utána.Előtte már kétszer megcsinálta ezt, amikor "engedetlen voltam", azaz nem ugráltam az ő kedve szerint.Akkor harcoltam érte és vissza is fogadott, harmadjára már nem mentem.

A másik barátnőm 27 évesen volt egy fél évig,utána otthagyott. Pontosabban szólva hazament nyáron (fősuliról ismertük egymást, albérletes volt, én helyben laktam) és "megszűnt létezni." Telefonon kerestem, nem vette fel, az e-mail-jeimre nem válaszolt, amikor pedig elmentem hozzá vonattal (180 km távolság), teljesen hidegen fogadott. Akkor még nem tudtam, de megvolt az utódom, mert lecserélt másra. Megmondhatta volna, de valamiért nem akarta. Tudomásul vettem, ennyi.

Azóta nem jött össze senki. Mivel magamon nem tudok segíteni, ezért próbálok más srácokat támogatni, hátha jobb lesz nekik.

2011. dec. 1. 14:29
 33/38 anonim ***** válasza:

pfff,kész vagyok ezektől a történetektől!

Jesszus,micsoda nők vannak!

most már kezdem érteni miért van ennyi ,,nőszidó" kérdés ezen az oldalon!

egyébként nagyon szimpatikusnak tűnsz,tetszik a gondolkodásmódod meg a hozzáállásod!

nem is értem,h lehetsz mégis egyedül!bármennyire is elcsépeltnek hangzik,de igenis vagyunk jópáran(vagy kevesen,de azért vagyunk),akiknek az ilyen ffiak kellenek mint amilyen te is vagy!

nekem is évekbe telt mire találkoztam a mostani párommal,aki hozzád hasonló kaliber.mármint ami a gondolkodását illeti.és nem gazdag,jó autóval sem rendelkezik,de tisztel és szeret engem és ez fordítva is igaz.

Nagyon remélem,h előbb-utóbb találsz hozzád való lányt/nőt,mert igenis főnyeremény vagy!:)és ez nem képezi vita tárgyát!!!

23l

2011. dec. 1. 14:47
 34/38 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nagyon kedves vagy! :)
2011. dec. 1. 15:00
 35/38 anonim ***** válasza:
Csak leírtam amit gondolok,ennyi!;)
2011. dec. 1. 15:21
 36/38 anonim ***** válasza:
Amúgy sajnálom, hogy el kell keserítselek, de én nem leszek főnyeremény senki számára. Én is meg fogom ölni magamat, jobb lesz így.
2011. dec. 2. 09:20
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem mereeed!
2011. dec. 2. 09:22
 38/38 anonim válasza:
Minden szép nő kegyetlen, aki nem szexelt a haveroddal?
2017. jún. 17. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!