Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért tudtok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért tudtok ilyen kegyetlenek lenni?

Figyelt kérdés

Volt egy olyan osztálytársam, aki nagyon jó fej volt. Sportolt, jó humora volt és rendes is volt meg jó haver. A külsejével sem volt gond. 15 évesen kezdett próbálkozni lányoknál, de mind visszautasították. 10 évig próbálkozott, de annyi idő alatt semmi sem jött össze neki. Még egy randi vagy egy csók sem. Ezt megelégelte és öngyilkos lett.

Komolyan mondom, hogy fenébe lehettek ilyenek?

2011. nov. 27. 12:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Akkor ne menj! Én csak javasoltam.

Amúgy, ha érdekel, szerintem ez messze jobb, mint mikor a csaj kizárólag a pénzéért jár a fiúval.

Tegyük fel, te vagy bármelyik sorstársad lenne az az ember, aki megnyerte most a lottó ötöst. Ebből a pénzből már bármilyen házat, kocsit, ruházatot vehetnél, olyat, hogy kilométerekről ordítana rólad, milyen gazdag vagy. Ha elmennél egy szórakozóhelyre, nem is kellene próbálkoznod, mert a csajok szólítanának le téged. Szóval simán lehetne "barátnőd", de az annyit is érne.

Ettől még a pénzen vett szex is jobb. Ha pedig a pénzzel vett szex segít csökkenteni a feszültséget, ami óhatatlanul is kialakul, akkor már az esély is megnő.

Most őszintén, gondolkodj egy nő fejével! Ki kéne neked: egy frusztrált, remegő kezű és hangú fiú, aki majd szétpattan az igyekezettől; vagy egy kielégült, laza srác, aki érezteti is a lánnyal, hogy bár udvarol neki, de nem esik hasra előtte.?!

Én úgy vettem észre, hogy bár a lányok imádják kelletni magukat, de pont azok a férfiak jönnek be nekik, akik nem ájulnak el egyből, csak mert kitették a cicit, vagy megvillantották a lábukat.

2011. dec. 1. 11:13
 22/38 anonim ***** válasza:

Kedves szamóca, azért olvasd már vissza, amit írtál!

130 kilós, pattanásos arcú csaj!! Itt a bibi.

Manapság egy srácnak csúcsszuper kategóriásnak kell lennie, ha szeretne labdába rúgni, de ti elvárnátok a fiúktól, hogy legrondább, butább, stb... csajjal jöjjenek össze akár. A két oldal messze nincs egy arányban egymással.

Egyébként volt már itt olyan, hogy egy srác leírta, hogy semmit nem érez a barátnője iránt, csak azért van vele, hogy legyen kivel szexelni. Erre már azzal jöttetek, hogy mekkora bunkó. Komolyan mondom, sehogyan nem lehet a kedvetekre tenni.

2011. dec. 1. 11:18
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Szamóca lehet, hogy kicsit nyersen fogalmazta meg, amit írt, de teljesen igaza van.

És hidd el, a pasik sem jobbak... Én mondjuk nem gondolkozom öngyilkosságon, mert nem vagyok érzelmileg ennyire labilis, de én is elég sokszor pofára estem már. És nem a nagymenő, megdugok mindenkit bunkók, hanem a normális pasik miatt...

A barátod miatt részvétem.

23L

2011. dec. 1. 11:18
 24/38 anonim ***** válasza:

hát...ez gáz....és mit szoljon az a sok lány, akire rá se hederitenek a fiuk?:) erre persze nem gondoltok? és szamócának igaza van....mi abban a kegyetlenség, h ha valaki nem vonz, akkor nem adok neki esélyt????....nem hajtok a tökéletesre, izmos, kigyurt pénzes pasira....sőt...de ha egyszer nem vonz, nem illik hozzám, nem látok benne semmi olyat, ami izgatna, mi a lóturoért legyek vele??????????? a szerencsétlenkedés a ti hibátok...szerintem....engem pl soha az életbe nem tudna elnyomni senki....és miért?mert nem akarom....én se vagyok tökéletes...sőőőőőt.....tele vagyok hibával....de igenis a legjobbat tudom kihozni magambol...a kisugárzásom verhetetlen....uh ezáltal tetszem a pasiknak....de ha szerencsétlenkedek, hogy jajj nem jön össze semmi, nem vagyok jo nő, ez és az a hibám...nem akar senki....fuj utálom magam...a kutyának se kellenék....de ezt a mai emberek nem fogják fel...mindenki csak a másikat okolja a saját szerencsétlenkedése miatt....én is elnyomok állitolag másokat...nos hát...nem fogok visszavenni a stilusombol, a viselkedésemből..nem fogok azért meghuzodni egy sarokba és nem mosolyogni meg élettel telinek lenni, csak mert a másik önbizalomhiányos, csöndes és sarokban ülő....nem az én hibám ha jobb vagyok...uh inkább kezdjetek magatokkal vmit....vannak olyan lányok pl akiknek bejön a mackos tipus...nem is keveset ismerek...van mackos tipusu ismerősöm..mindgi is volt bnője....:) és nekem se a full kigyurt pénzes faszagyerekek, vagy christofetipusu hulladékok jönnek be....nem kell tökéletesnek lenned...csak leleményesnek....

23L

2011. dec. 1. 11:21
 25/38 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy ezek az emberek tényleg léteznek, akik ilyen 25-30 éves fejjel élnek és egy nő sem ért hozzájuk még, ráadásul az önyilkosság gondolata foglalkoztatja őket emiatt. Kicsit lehetnétek kreatívak. Ismerek egy srácot, aki 19 évesen hasonló frusztrációk miatt (sikertelen randik, ilyesmi) felkeresett egy hivatásost és átesett a 'keresztségen'. Fél évvel később lett barátnője, akivel 2 évet együtt volt, majd a szakítás után elkezdte 2-3 havonta cserélgetni a nőit, mert megtehette. Hozzá kell tenni, hogy a srác eléggé mackós, csak némi izom van rajta, de önbizalomtól duzzad, így nincs gondja a csajozással

Nem kötelező hasonló utat bejárni, ez csak egy történet, ami remélhetőleg segít néhány emberen.

2011. dec. 1. 11:25
 26/38 szamóca.. ***** válasza:

#22: hogy őszinte legyek nem értem teljesen mit írtál.

miven volt a problémád? írtam egy "rossz kategóriájú" csajról 4 tulajdonságot: az egyenlőség kedvéért két külsőt, két belsőt. példaként, hogy te sem jönnél össze vele, hát én miért tenném a hasonló kategóriába sorolható pasival.

senki nem írta, főleg én nem, hogy a srácnak csúcsszupernek kell lennie. vonzódjak hozzá, ennyi. különben nem fogok neki esélyt adni, mert minek.

ugyanúgy nem várom én el hogy összejöjj butább, csúnyább csajjal, DE te se várd el tőlem. ezért hoztam a kövér pattanásos lányt, cask példa volt ne akadj fenn rajta. a lényeg, hogy te sem jössz össze olyan emberrel, aki nem vonz.

a két oldal egyenlő: se nőtől, se férfitől nem várható el hogy esélyt adjon olyannak, akinek nem akar. ha nem kaphatsz meg "jó nőt" akkor vagy beéred a "rosszabbal" vagy szűz maradsz. semmi komplikáció, és ha szűz maradsz, az nem az én hibám.

a srác meg aki csak szexelni tartja a barátnőjét... nem tudom hogy jön ide.:)

2011. dec. 1. 11:31
 27/38 anonim ***** válasza:

kedves 23 éves lány!

Én szinte biztos vagyok benne, hogy azok a lányok, akikre rá sem hederítenek a fiúk, nem is nagyon akarnak tenni érte, hogy észrevegyék őket. Nem kell kihívónak lenni, de nem is kellene elbújniuk. aki fúként magányos, az általában azért próbálkozik, keresi a lehetőségeket, csak nem sikerül neki.

Míg a lányok, akik magányosak, általában visszahúzódóak, nagyon zártak, nem is éreztetik, hogy szeretnének valakit.

Pedig lenne nekik egy csodafegyver, amit bevethetnének és máris lenne barátjuk.

Ez pedig a nőiesség! Nem, itt nem a szexuális kihívásra gondolok, hanem a régi idők női bájára. Ki is fejteném.

Akármikor feljövök ide az oldalra,szembetalálom magamat a mai kor "nőstényeivel". Majd szétrobbannak az ego-tól és a felsőbbrendűségi érzéstől. Káromkodnak, mint egy kocsis, nincsenek valódi érzéseik és rendre megalázzák a férfiakat. max. egy csúcsragadozó bír el velük, aki érti a módját, hogyan kell összezúzni őket, azaz betörni, mint a prérin a musztángokkal tették.

Egy nem ilyen lány mit tehet? Nos...

Kezdjen el megnyílni! Mosolyogjon sokat, sőt annál is többet és legyen kedves a fiúkkal! Emellé elengedhetetlenül fontos, hogy legyen ízlése és intelligenciája is-éreztesse a fiúval, hogy egy kincs rejtőzik belül! Ne adja könnyen magát, ez egyértelmű, de ne egy megközelíthetetlen jégcsap legyen, hanem egy komoly, de igenis leküzdhető kihívás.

Ismerek egy ilyen lányt. Rendszeresen összefutunk , mert egy helyen vagyunk és mindig szívesen beszélgetek vele. Pedig nem egy bombázó, sok más lány messze jobb nála ebből a szempontból, de mégis nagyon szívesen járnék vele. Annyira kedves és kellemes kisugárzású lány, hogy öröm a közelében lenni! Azért, mert igazi nő! Egy igazi nő mellett pedig még egy eredetileg félénk, gátlásos srác is igazi férfivá válhat, mert megküzdhet érte, udvarolhat neki és sikerrel is jár! És lehet egy ilyen lány akár középszintű is, mégis ki fogja ütni a nyeregből az összes nehézbombázót, mert olyat tud, amit ők sohasem!Ezt meggyőződéssel állítom neked!

2011. dec. 1. 11:45
 28/38 anonim ***** válasza:

a srác meg aki csak szexelni tartja a barátnőjét... nem tudom hogy jön ide.:)

Csak azért írtam, mert rengetegszer jönnek a lányok az igények lejjebb adásával, ha nem jön össze a barátnő. (pedig gyakran nem ez az igazi probléma, de most ez lényegtelen)

Szóval, az egyik srác annyira leadta az úgymond igényeit, hogy összejött egy kifejezetten ronda, ápolatlan és buta lánnyal. Persze, valódi vonzalmat sosem érzett iránta, de mivel kanos volt, szexelni mégis tudott vele. A sztorit leírta itt a GyK-n, erre minden csaj nekiesett, hogy mekkora bunkó, hogy csak szexelni kell neki a csaj.

Vagyis, röviden, "női nyelven": Add lejjebb az igényeidet, ha nincs csajod, különben hülye vagy, de ha olyan lánnyal vagy, akit nem szeretsz, akkor meg bunkó vagy! A lényeg, hogy nem jöhetsz ki jól a dologból! :) és most ez egy kínos vigyorgás)

2011. dec. 1. 11:53
 29/38 anonim ***** válasza:

ma 11:45

Kedves Kommentelő,

tudod az is elég nagy baj ám,h kevés olyan pasi van,aki

hozzád hasonlóan gondolkodik!

szívesen járnál egy olyan lánnyal,akinél sokkal jobbak is vannak,de mégis annyira megfogott a személyisége és a kisugárzása?hm,jó ilyet olvasni!

én évekig próbálkoztam,h megfeleljek a ffiak ,,elvárásoknak"(mikor melyiknek,mikor minek),aztán beleuntam abba,h mindenféle álarcot öltsek magamra.

úgy döntöttem,h inkább magamat adom,aztán lesz ami lesz,és bejött!:)2 éve vagyok együtt a barátommal,aki nagyszerű férfi,és nagyon szeretjük egymást.

azért az érdekelne,h neked van-e barátnőd,mert ha valóban úgy gondolkodsz,ahogy leírtad,akkor főnyeremény lehetsz a nőknek!:)

egy másik 23éves lány

2011. dec. 1. 12:00
 30/38 szamóca.. ***** válasza:

na de várjál. lényegében ezt írtam én is, csak nem így.

ha nem kaphatod meg a jót, vagy beéred a rosszabbal vagy szűz maradsz. az hogy a nők nekiestek, szerintem jogos: ahogy fentebb is írtam, szerintem is bunkóság olyannal összejönni akihez nem vonzódsz valójában, ezrét nem adok én sem esélyt ezeknek a férfiaknak.

nem is ezzel van a baj, ezek tények. a megítélés a lényeg: ti azt mondjátok, a nők hibásak ezért.

de valóban nem az igényekkel van itt a baj, hanem ezzel a hozzáállással. az, hogy te szerencsétlen vagy, nem az én hibám - csak hogy legyek megint nyers.

2011. dec. 1. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!