Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flört a neten, miközben van párom, ez rossz dolog vagy ti mit gondoltok erről?
A kérdező már megválaszolta.Unatkozik és jól esik neki és akkor csinálja, amikor egyedül van.
Mindenki szereti ha bókokat kaphat. Viszont a neten könnyű is ezt megkapni, mindenkinek nagy a szája:)
"Mit gondoltok erről? Ez nagyon rossz dolog, vagy más is csinál ilyet?"
"Nem értem miért tartjátok sokan ezt rossz dolognak."
Te kérdezted, nem?
"Egyébként nem én kezdeményezem sose az ilyen flörtöléseket, én csak "belemegyek a játékba". Nem hinném hogy ez megcsalás, inkább olyan ez mint egy szerepjáték."
És mi marad ez után? Nem érzel ürességet? Csomó időt, akár több órát is eltöltesz ezzel, és mi marad utána belőle? Semmi... mert "csak" flörtölsz, hiszen van barátod, elméletileg semmi komolyat nem akarsz. Akkor minek pocsékolod ilyenre az időt?
Szerintem ha szeretnéd, nem csinálnál ilyet...
Flörtöltem én is,ráadásul az esküvönk előtt.
A férjem volt az első férfi az életemben és úgy éreztem hogy hozzámegyek és akkor vége,sosem tudom meg milyen másik pasival lenni.
A lelkiisemeretem nem birta elmondtam a páromnak,ő megértette a félelmem,megbocsájtott és arra kért hagyjam abba.7éve nem flörtöltem más fiúkkal,lenyugodtam,nem hiányzik egyáltalán.
Mostmár tudom hogy előbb kellet volna a férjemmel beszélnem az érzéseimről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!