Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flört a neten, miközben van párom, ez rossz dolog vagy ti mit gondoltok erről?
Más is csinál ilyet, de ettől még rossz dolog. Vajon a párod, ha tudná, nem bántódna meg?
Attól, mert jólesik valami, még nem feltétlenül kell csinálni. Nekem nem férne bele. Nem azért van párom, hogy másokkal bájdorogjak.
Ha pasim lenne, dugópajtim, beleférne, persze. Meg hidd el, sok olyan választ fogsz kapni, hogy csak nyugodtan. Sajna én ilyen maradi hülye vagyok. De legalább tiszta a lelkiismeretem.
Ilyen kérdést már én is szerettem volna feltenni, hogy az én páromnak miért jó? Tudom, hogy szeret de mégis megaláz azzal , hogy neten flörtölget.
Én meg azt nem értem a pasik miért nem nézek semmibe azt a nőt aki szereti őket. Flörtölsz, nem??? Mind1, hogy élőbe, neten keresztül..a tény az tény..flörtölsz.
Azt az energiát amit idegen nőcskékbe ölsz, fordíthatnád a párodra is és nem kellene ilyen hülye kérdéseket feltenned!
Az hogy ez mennyire rossz dolog nem tudom megmondani, saját példámat tudom leírni..ha az én párom záros határidőn belül nem hagyja abba a netes flörtölést, ismerkedést (Nem érdekel hogy ez számára csak kikapcsolódás, unaloműzés, semmi jelentősége nincs) kilépek az életéből és kedvére flörtölgethet!
Az ex-barátom flörtölt, írogatott lányoknak a neten, nekem ez nagyon rosszul esett,és el is mondtam neki, de nem érdekelte, azt mondta hisztis vagyok.
Ráadásul barátikör-ön nyíltan pontozgatott, és kommentálgatott más lányok képe alá, amit persze mindenki látott. Aztán mikor beneveztem én is pontozásra, és kaptam a jó pontokat, meg szép bókokat neki állt feljebb. Mert én az ő barátnője vagyok, engem más pasi... stb. És képtelen volt megérteni még ezek után is, hogy nekem mi a problémám az irkálásaival.
Rendkívül megalázó tud lenni. Olyan mintha csak egy pótléknak kellenél, mert nincs jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!