Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
van egy 4 éves kapcsolatom és a barátom már nem törődik velem és nem is bízok meg benne.. beszéltem már vele h szakítani akarok mert nekem ez így nemjó és h változtatnia kell ha velem akar lenni de semmi... és vannak mások akik hajtanak rám és ha megcsalom és várok még hátha történik valami.. vagy inkább szakítsak vele és keressek új pasit?
2012. júl. 23. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=UUuUdkjIjXQ

ájlélélilélilálá ájlélilálá

2012. júl. 23. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt már megbeszéltük! ;)
2012. júl. 23. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Jolly a szerelmem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idióta vagy ugye tudod? :D:D:D

2012. júl. 23. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:
persze, hogy tudom:D
2012. júl. 23. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!