Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem van összejönni egy japán lánnyal aki hajlandó lenne velem muszlim szokások szerint élni az életét?

Figyelt kérdés

2012. júl. 22. 00:12
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
De ha rendes férfi nem talál okos nőt itthon, akkor kénytelen külföldiek közül válogatni.
2012. júl. 31. 13:44
 42/57 anonim ***** válasza:

Számomra az már rég nem rendes, aki megölné a párját, ha hűtlen. Én (nőként) legfeljebb "kiraknám" a szűrét, de egy ujjal nem nyúlnék hozzá. :) Különben iszlám ember mondta: aki tartja a vallását, annak elvileg maga a hit tiltja a gyilkosságot.

Egyébként meg állítólag a nőnek is joga van ehhez. Persze, a gyakorlatban nem így megy.

Vagy a másik: rendes, és jómódú nőként válasszak, "karoljak" fel mondjuk egy kis szerencsétlen, szegény országban élő, éhhalál környékén álló fiatal srácot, aki örül majd, hogy kihoztam onnan, és lesi a vágyaimat?

Ugyan! Magamat járatnám le. De nem vitatkozni akarok veled. :)

2012. júl. 31. 14:19
 43/57 anonim ***** válasza:

Te egyébként sem okos, és rendes nőt keresel, akivel szintén rendes akarsz lenni, hogy megbecsüljön.

Olyat keresel, (legyen bár okos, vagy "buta"), aki valamiért nem "mer" megcsalni. :)

2012. júl. 31. 14:21
 44/57 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nem fogok megölni senkit.
2012. júl. 31. 14:56
 45/57 anonim válasza:

Napirai11 válasza:

Kérdező, ott valami bibi van, ha Magyarországon nem találsz rendes nőt.

Menjél le Szabolcsba, és nézzél körül ott. Egyébként is sztem jól éreznéd ott magad, mert te írtad, hogy vidéken akarsz élni

A kérdésben leírtak szöget ütöttek a fejembe: miért akarod, hogy a párod veled muszlim szokások szerint éljen: muszlim vagy, vagy az akarsz lenni?

Itt felvetődik a kérdés, hogy meggyőződésből akarsz-e muszlim lenni, vagy csak azért, hogy olyan párod legyen, aki biztosan nem csalna meg? Mert ha ez utóbbi a helyzet, akkor ne vegyél fel semilyen vallást, mert ennek így nincsen értelme, Isten nem fogja elfogadni neked a vallásgyakorlatodat, akármelyik vallásról legyen is szó, ha nem meggyőződésből gyakorlod azt.

Egyébként buddhista, vagy baháí nő sem csalja meg a férjét, mert ez ott is tiltott.

Ha komolyan gondolod akármelyik vallás felvételét, akkor az adott vallás valamelyik közösségében nézzél körül, szólj a papnak, ha muszlim vagy, akkor az imámnak, hogy feleséget keresel, és segíteni fognak neked.

Ha buddhista vagy, akkor a lámának kell szólni, stb.

Sok sikert a jó döntéshez.

Üdv: Napirai

2012. júl. 31. 15:09
 46/57 anonim ***** válasza:

Napirai minden vallás (a keresztény is) tiltja MINDKÉT házastársnak a hűtlenséget.

A gond nem a vallásokkal van, hanem, hogy "félreviszik" azokat az adott országokban is!

2012. júl. 31. 15:23
 47/57 A kérdező kommentje:
Bécsben élek már pár hónapja és nem áll szándékomban hazamenni csajozni. Habár lenne egy lány aki miatt megtenném, de ő nem kér belőlem szóval pápuszi. A vidéki élet vonzó lenne viszont mert ezt a nagy nyüzsgést ami itt van nehezen viselem...
2012. júl. 31. 20:59
 48/57 anonim válasza:

Napirai11 válasza:

Igen, azt én is tudtam, hogy minden vallás tiltja mindkét házastársnak a félrelépést, és azzal is tisztában vagyok, hogy a vallások Isten által kinyilatkoztatott törvények/eszmék, és tiszta formájában mindegyik vallás gyönyörű, és úgy ragyognak, mint a gyémánt, de sajnos az emberek félreértelmezik, azaz rosszul értelmezik azokat.

Azt próbáltam a kérdezőnek elmagyarázni, hogy nem azért kell felvenni, és gyakorolni egy vallást, hogy az ember árja ne lépjen félre, ha valaki csak ezért vesz fel egy vallást, akkor ennek nagyon nincs így értelme.

Kérdező: Ausztriát nem ismerem, nem tudom, milyen a vidéki élet ott, de sok magyar él Bécsben, de nemcsak magyarok, hanem mindenféle nációjú emberkék is élnek ott, afrikai rengeteg van ott, legalábbis ezt mondta az ismerősöm, aki hosszabb ideig ott dolgozott.

Sztem nézz körül Bécsben, ott tényleg renget külföldi van, csajok is vannak bőven a haverom szerint. Ausztriában nyilván más a vidéki élet, mint nálunk, internet van az emberek többségénél vidéken is, stb. de neked nem muszáj beköttetni, ha nem akarod, de sztem érdemes.

Szóval, akkor nézzél körül Bécsben, a haverom azt mondja, hogy a külső kerületekbe kell menni, ha valaki afrikai, arab stb. bevándorlókkal akar találkozni, mert ők ott élnek. Csajok is vannak ott biztosan.

Sok sikert!

2012. júl. 31. 21:54
 49/57 anonim válasza:

Napirai11 válasza:

Ismét én vagyok.

Kérdező, itt ül mellettem a haverom a gépnél, és megmutattam neki a kérdésedet, és a srác olyasmit kérdezett tőlem, ami nekem eszembe sem jutot.

Azt kérdezte, hogy hány éves lehet ez a gyerek, mármint te kedves kérdező, mert a kérdésed, és az ott leírtak alapján a haverom téged tizenéves srácnak gondol: én mondtam neki, hogy nem hiszem, valószínűleg idősebb lehetsz, de a haverom akkor is azt gondolja, hogy nagyon fiatal lehetsz.

Nekem igazából mindegy is, hány éves lehetsz, de elgondolkodtam a kérdésen, és tényleg kíváncsi lettem.

2012. júl. 31. 21:59
 50/57 anonim ***** válasza:

"Azt próbáltam a kérdezőnek elmagyarázni, hogy nem azért kell felvenni, és gyakorolni egy vallást, hogy az ember árja ne lépjen félre, ha valaki csak ezért vesz fel egy vallást, akkor ennek nagyon nincs így értelme."

Olvass vissza, ezt már mi is elmagyaráztuk neki. :)

2012. aug. 1. 08:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!