Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van összejönni egy japán lánnyal aki hajlandó lenne velem muszlim szokások szerint élni az életét?
Elég hülye vagy. :D
Egyrészt, már ott sem ez megy. Pár éve kavart nagy port, hogy leöntöttek savval egy lányt.
És a pasi szívta meg. Másrészt, akárhogy hajlandó muszlim szokások szerint élni, ha már félrekúr, nem követi a szabályokat, azt végképp nem akarja, hogy megöld.
Vigyázz, lehet ő ölne meg téged a végén. :D
De, hogy normális nő nem jönne össze veled, az biztos. Senki sem akar magától meghalni, hacsaknem valami reményvesztett öngyilkosjelölt, vagy beteg mazochista. :D
Mellesleg, én senkit sem ölnék meg, aki félrekur, menjen a p.csába, annyi.
Gyenge emberke lehetsz. :)
Én már leírtam neki előző oldalon. Ezek csak a "jogokat" látják, azt hiszik, fenékig tejfel. :D
Közben a muszlim fickók örülnek, ha egy nyugati csak sokadikként szóra méltatja őket, és nem azért, mert hú de sok pénzük van..egyszerűen a saját országukban olyan nehéz egy hétköznapi fickónak feleséghez jutni! Agyondolgozhatja magát, akkor se megy.
Szóval, ezek a muszlim fickók itt megalázkodnak a legflegmább csajnak is, csak, hogy valaki foglalkozzon velük.
Mellesleg, a kérdező nem igazán van tisztában a vallási szabályokkal, melyek rá is vonatkoznának.
Azok szerint tiltott a gyilkosság, és tisztelni kell a nőket.
Akkor minek kellenek a muszlim szabályok? Ha nem tartja be, úgyis zsákutca!
És ha szeretnéd, jól bánnál vele, tisztelnéd, úgysem csalna meg. Ez közhelynek hangzik. De ne külső szabályokban keresd a boldogságot, az általában zsákutca.
doktorrossz: Azoknál tapasztaltam ezt, akik nem bíznak magukban. Magyarul: önbizalomhiány.
Olyasmiket mondogatnak, hogy mennyire jó lenne egy háború, mert meg lehetne erőszakolni a csajokat (más kérdés, hogy őket valószínűleg egy talpraesett csajnál előbb raknák s.ggbe).
Vagy de jó lenne kinn a "békés" közelkeleten, az aztán a paradicsom, mert ott osztogatják a nőket, persze mindenkinek többet is, és semmit se kell tenni érte. :)
Amit ezzel mondani akartam: egy ilyen (önbizalomhiányos, gyengébb) férfi örüljön, hogy ebben a kényelmes, békés nyugati világban élhet.
Mert ha hirtelen az általa annyira áhított helyzetbe/vidékre kerülne, valószínűleg nagyobb szívás lenne neki, mint egy átlagos nőnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!