Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem van összejönni egy japán lánnyal aki hajlandó lenne velem muszlim szokások szerint élni az életét?

Figyelt kérdés

2012. júl. 22. 00:12
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Ha félre akar kúrni akkor megölhessem.
2012. júl. 22. 00:30
 12/57 anonim ***** válasza:

Elég hülye vagy. :D

Egyrészt, már ott sem ez megy. Pár éve kavart nagy port, hogy leöntöttek savval egy lányt.

És a pasi szívta meg. Másrészt, akárhogy hajlandó muszlim szokások szerint élni, ha már félrekúr, nem követi a szabályokat, azt végképp nem akarja, hogy megöld.

Vigyázz, lehet ő ölne meg téged a végén. :D

De, hogy normális nő nem jönne össze veled, az biztos. Senki sem akar magától meghalni, hacsaknem valami reményvesztett öngyilkosjelölt, vagy beteg mazochista. :D

Mellesleg, én senkit sem ölnék meg, aki félrekur, menjen a p.csába, annyi.

Gyenge emberke lehetsz. :)

2012. júl. 22. 00:33
 13/57 anonim ***** válasza:
De ha muszlim leszel akkor terád is szigorú szabályok vonatkoznak majd!! Nem csak őrá!!! És a muszlim vallás is tiltja a becsület gyilkosságot!!
2012. júl. 22. 00:34
 14/57 anonim ***** válasza:

Én már leírtam neki előző oldalon. Ezek csak a "jogokat" látják, azt hiszik, fenékig tejfel. :D

Közben a muszlim fickók örülnek, ha egy nyugati csak sokadikként szóra méltatja őket, és nem azért, mert hú de sok pénzük van..egyszerűen a saját országukban olyan nehéz egy hétköznapi fickónak feleséghez jutni! Agyondolgozhatja magát, akkor se megy.

Szóval, ezek a muszlim fickók itt megalázkodnak a legflegmább csajnak is, csak, hogy valaki foglalkozzon velük.

Mellesleg, a kérdező nem igazán van tisztában a vallási szabályokkal, melyek rá is vonatkoznának.

Azok szerint tiltott a gyilkosság, és tisztelni kell a nőket.

2012. júl. 22. 00:37
 15/57 A kérdező kommentje:
Ha betartja, akkor nekem sem kell bántanom és akkor nincs is probléma. :) (egyébként nem tudnék meg nem is akarok semmilyen lányt bántani)
2012. júl. 22. 00:39
 16/57 anonim ***** válasza:

Akkor minek kellenek a muszlim szabályok? Ha nem tartja be, úgyis zsákutca!

És ha szeretnéd, jól bánnál vele, tisztelnéd, úgysem csalna meg. Ez közhelynek hangzik. De ne külső szabályokban keresd a boldogságot, az általában zsákutca.

2012. júl. 22. 00:41
 17/57 anonim ***** válasza:
Szóval ennyire rettegsz, hogy ha lesz egyszer egy nőd, akkor az félre fog kúrni? Nos, ezt a problémát nem azzal kell megoldani, hogy betérsz muszlimnak.
2012. júl. 22. 00:43
 18/57 anonim ***** válasza:

doktorrossz: Azoknál tapasztaltam ezt, akik nem bíznak magukban. Magyarul: önbizalomhiány.

Olyasmiket mondogatnak, hogy mennyire jó lenne egy háború, mert meg lehetne erőszakolni a csajokat (más kérdés, hogy őket valószínűleg egy talpraesett csajnál előbb raknák s.ggbe).

Vagy de jó lenne kinn a "békés" közelkeleten, az aztán a paradicsom, mert ott osztogatják a nőket, persze mindenkinek többet is, és semmit se kell tenni érte. :)

2012. júl. 22. 00:45
 19/57 anonim ***** válasza:

Amit ezzel mondani akartam: egy ilyen (önbizalomhiányos, gyengébb) férfi örüljön, hogy ebben a kényelmes, békés nyugati világban élhet.

Mert ha hirtelen az általa annyira áhított helyzetbe/vidékre kerülne, valószínűleg nagyobb szívás lenne neki, mint egy átlagos nőnek..

2012. júl. 22. 00:47
 20/57 A kérdező kommentje:
Ha vannak szabályok azt jobban betartja, mintha nincs semmi amit be kell tartania. A keresztény dolgokban már nem tudok hinni annyi rossz kapcsolatot látok magam körül.
2012. júl. 22. 00:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!