Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem van összejönni egy japán lánnyal aki hajlandó lenne velem muszlim szokások szerint élni az életét?
doktorrossz: Meséltem a kérdezőről néhány ismerős csajnak. Arra jutottak, hogy a hűtlenkedés érdekében kasztrálni kellene a férfiakat.
Hiszen a hűség nagyon fontos, két ember között! És orálisan úgy is alkalmasak lennének, párjuk kielégítésére.
Nos, nem félreérteni, ez csak rámutató jellegű kommentár! :)
Napirai11 válasza:
Sziasztok!
Elolvastam a kérdést, és a kommenteket, és több dolgot nem igazán értek.
1. A kérdezőnek miért pont egy japán nő kell? Magyar nő miért nem jó neki?
2. Azt sem igazán értem, hogy miért akar muszlim lenni, ha ezt nem meggyőződésből teszi?
Igen, azt én is aláírom, hogy itt Európában és a világ számos pontján a dekadencia korát éljük, de erre nem az a megoldás, hogy kétségbeesésünkben olyasmibe vágjuk a fejszénket, ami nekünk sem biztos, hogy annyira jó lenne, pl. egy olyan vallás felvétele, ami nem meggyőződésből vesz fel valaki, hanem csaqk azért, hogy így oldja meg élete nagy problémáit.
Először is azt kéne tisztáznod, hogy mit vársz el egy nőtől a hűségen kívül: mert az igen alapja egy házasságnak, de más pillérei is vannak a házasságnak.
Azért neked is kell tenned, hogy a hölgy téged ne csaljon meg, és ne azért ne csaljon meg, mert őt a vallása erre kötelezi, hanem azért, mert őszintén szeret téged, őszintén ragaszkodik hozz ád.
Ha házas lennék, és boldogtalan lenne a házasságom, én sem kúrnék félre, hanem megpróbálnám megoldani a problémákat, és ha nem megy, elválnék.
Nőtársaimnak pedig azt üzenem, hogy ehhez vezet, ha megcsaljátok a pasikat, ha ezzel teljesen aláássátok férfiúi önbecsüléüket: akkor ilyen megkeseredett férfiakat fogtok teremteni, mint ez a kérdező emberke.
Szegény pasik!! Miért kell őket így tönkretenni?
Régen a nők szent kötelességüknek érezték a férfi megbecsülését, és eszükbe sem jutott volna félrekúrni, ma meg játszva teszik tönkre a pasikat.
Mert higgyjétek el csajok, ez nem játék. A pasik teljesen másképp vannak érzelmileg összerakva, mint mi. Ha minket megcsalnak, bőgünk egy nagyot, jópár hónapig fáj a dolog, és ha valamelyikünket akár vallási, akár más okból nem tud a kapcsolatból kilépni, akkor a seb gyorsab begyógyul, és megbocsájtunk, hogy ő férfiból van, a tesztoszteron, meg egyebek, stb. de egy pasi az teljesen más. A férfiba Isten vadászösztönt teremtett, ha a férfit megcsalják, megalázák, az őt teljesen taccsravágja lelkileg, ő ezt úgy éli meg, hogy nem elég férfias, nem eléggé férfi, ezért keresett a nő másik pasit, ezért kúrt félre. Ezzel egy életre meg lehet nyomorítani szerencsétlen pasit.
Ezért gondolkodjatok lányok, mert nemzetünk jövőjét teszitek kockára, ha sorozatban vágjátok taccsra a pasikat.
Üdv: Napirai
Napirai11 válasza:
Kérdező, ha vidéken akarsz élni, ajánlom, menjél le Szabolcsba, ott csajok is vannak bőven, esetleg a kisebbségi csajok között találhatsz magadhoz valót. Igaz, ő nem japán csaj, de sztem neked a roma csaj is megfelelő lenne.
Üdv: Napirai
"Régen a nők szent kötelességüknek érezték a férfi megbecsülését, és eszükbe sem jutott volna félrekúrni, ma meg játszva teszik tönkre a pasikat."
Mert NEM TEHETTE. :)
A férfinek persze igen.
"Mert higgyjétek el csajok, ez nem játék. A pasik teljesen másképp vannak érzelmileg összerakva, mint mi. Ha minket megcsalnak, bőgünk egy nagyot, jópár hónapig fáj a dolog, és ha valamelyikünket akár vallási, akár más okból nem tud a kapcsolatból kilépni, akkor a seb gyorsab begyógyul, és megbocsájtunk, hogy ő férfiból van, a tesztoszteron, meg egyebek, stb."
Persze, ha NEM TUD a kapcsolatból kilépni szerencsétlen, akkor MARAD. Egyébként válik, lelép, mert ÉRZELMILEG neki is épp úgy fáj. Ennyi. :)
"de egy pasi az teljesen más. A férfiba Isten vadászösztönt teremtett, ha a férfit megcsalják, megalázák, az őt teljesen taccsravágja lelkileg, ő ezt úgy éli meg, hogy nem elég férfias, nem eléggé férfi, ezért keresett a nő másik pasit, ezért kúrt félre. Ezzel egy életre meg lehet nyomorítani szerencsétlen pasit."
Nem kell itt "vadászösztönnel" racionalizálni- logikátlan. A férfi biológiailag hátrányosabb helyzetben van, abból a szempontból, h az apaság bizonytalan (az anyaság biztos)- ezért őt a nő jobban meg tudja károsítani a hűtlenséggel (biológiailag) mint fordítva. :)
Ennyi. A bizonytalan apaság miatt nagyobb érvágás nekik. A vadászösztön nem jön ide.
Ha hűséges nőt akarnak, tegyenek érte, legyenek kedvesek, rendesek, érjék el, hogy a nő becsülje meg őket, ne lépjen félre. :)
"A pasik teljesen másképp vannak érzelmileg összerakva, mint mi. Ha minket megcsalnak, bőgünk egy nagyot, jópár hónapig fáj a dolog, és ha valamelyikünket akár vallási, akár más okból nem tud a kapcsolatból kilépni, akkor a seb gyorsab begyógyul, és megbocsájtunk"
Ha valaha is olyan anyagi helyzetben lett volna a ff, hogy nem tud kilépni a kapcsolatból, ő is elfogadná. Na bumm. :)
Sőt, ma már ismerek családokat, ahol a pasi nem tudott válni, mert egyedül nem tudna fenntartani egy lakást. És nem is vált el!
Mellesleg a nők valóban könnyebben túljutnak érzelmi dolgokon, könnyebben feldolgozzák- de ez még nem jelenti, hogy feltétlenül maradniuk KELL egy ilyen kapcsolatban. :)
Napirai a férfi könnyebben "kapható" szexre, könnyebben benne van egy kis hancúrban, jobban megy a nő után. De a nő sem "monogám" alapból.
Hűséget fogadunk, nem vakságot! :) Nekem is tetszik több pasi is- de hűséges vagyok.
Ám ha a párom megcsal a "vadászösztön" miatt, miért ne engedjem el magam én is?
Talán azért (is) lettek ilyenek a nők, mert nem voltak megbecsülve (eddig). ??
Ugyebár a férfinek nézzük el, ha félrelép, mi meg legyünk hűek, mert szegénynek bizonytalan az apasága. Ha hűséget akar- minimum ő is tartsa be a szabályokat! :)
A fenekét ne nyaljuk ki? :)
"Ugyebár a férfinek nézzük el, ha félrelép, mi meg legyünk hűek, mert szegénynek bizonytalan az apasága."
Igen, próbáljunk csak meg minél inkább "megfelelni", úgy-úgy, és a vége az lesz, hogy vagy szemét r.banc vagy, mert nem fekszel le egyesekkel, vagy szemét r.banc, mert sokakkal, és "megcsalsz" egyeseket.
Ennek folyománya: hogy okos nő megbecsüli(!) a rendes(!) férfit, de a többi véleményével nem foglalkozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!