Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni vele?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, és a többiek is mondták nekem hogy elvileg belém van zúgva, és ő is tudja hogy én is bele vagyok habarodva.DE...
Hogyan tudnék vele összejönni úgy, hogy nem mondom a képébe hogy " óóó, én úgy szeretnék veled járni" és ilyesmi.
Egy ötletem van:a "barátom" (csak haverom) bejelölne mint barátnője, és "járunk" egy darabig facebookon, és "szakít" velem.Szerintetek rámbukna vagy inkább lemondana rólam.
Egyébként a barátnőm azt mondja nekem hogy "hogy tud ilyen szép lány összejönni egy ilyen csúnya pasival?" De hiszen az a lényeg hogy szeresen, de hogyan tudnék összejönni vele? Szeptemberre biztos válasz kell!
Már egy játszmával kezdenéd az egészet?! NEEE!
Miért nem lehet ezt személyesen neki megmondani? Utalgass, adj jeleket, hogy közeledhet!
Hülye vagy te... Ne játszmázzál a sráccal, semmi értelme, ráadásul:
1. Tuti, hogy az fog lejönni neki, hogy le se sz@rod, hiszen mással vagy "kapcsolatban."
2. Ha csak 2-3 hétig "jársz" vele, akkor még könnyűvérűnek is fog tartani.
Menjél oda, beszélgess vele, mondd el neki, hogy egy ideje tetszik neked, és úgy hallottad, hogy ez kölcsönös, szeretnéd tisztázni a dolgot, és hangsúlyozd, hogy többet szeretnél mint barátság. Innentől már övé a staféta, ha nem fap*csű, akkor elhív randira, vagy legalább tesz valamilyen lépést az "ügy" érdekében.
Remélem most megmentettem egy férfitársamat a felesleges g*ciskedésektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!