Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné összejönni vele?

Figyelt kérdés
17 éves,és 15. Rendes,meg vicces is,de nem vagyok belé szerelmes,csak szegényt már megsajnáltam,úgyhogy pénteken talizunk. Másba vagyok szerelmes,csak az lehetetlen a távolság miatt. Neki volt már több csaja,nekem még nem volt barátom,nem is csókolóztam,és nem úgy terveztem,hogy majd vele lesz az első. Én egy nagyon jó,színvonalas iskolába járok, ő pedig egy olyanba,ami inkább a gettóra hasonlít,nem iskolára. Cigány is,ha ezt apum megtudja,nemtudom,hogy mit fog szólni. Szerintetek?
2012. máj. 8. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább keress mást!
2012. máj. 8. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem jótékonysági gála. Ha nem jön be, akkor ne járjatok, ne hitegesd. Az nem érdekelt volna ki milyen iskolába jár, de ha te ezt fontosnak tartottad megemlíteni, akkor gondolom téged igen. A sajnálat az egyetlen ok amiért összejönnétek, tehát hagyd.
2012. máj. 8. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne talizz vele mert megbanod!
2012. máj. 8. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Cigány..ez nálam alapból kizáró ok. Nem vagyok rasszista...na jó, az vagyok:D

Ne menj el a talira és kész. Cigányokkal nem éri meg kezdeni, mert annak rossz vége lesz. És azt gondolom Te sem akarod.

Ha egy normális pasival lenne találkád,és azt sem szeretnéd, akkor inkább neki is mondd h nem akarsz kapcsolatot, vagy bármit, csak ne találkozz vele kényszerből. Elég sz*rul tud esni egy pasinak ha csak szánalomból találkoznak vele, vagy ha húzzák az agyát azzal h lehet vmi kapcsolat a dologból, közben meg mégsem.

2012. máj. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!