Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől alakult ez ki benne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakult ez ki benne? Hogy lehetne vele összejönni?

Figyelt kérdés
Olyan fiúról van szó,aki amolyan nagyon flegmatikus. Minden ember hidegen hagyja,és lusta, nem érdeklik az emberek. Egy csomó helyre hívják,de ő sehova sem megy el. Mert egyszerűen nincs kedve. Mintha semmi sem lenne elég jó neki. Hogy lehet egy ilyen fiút meghódítani?

2012. jún. 25. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Hú de hasonlítok a leírásra,engem sehogy nem lehet,ha majd változok valaha jobb irányba akkor lehet velem majd mit kezdeni,addig viszont: Forever Alone!

25F

2012. jún. 25. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy miért akarnál meghódítani egy ilyen srácot?
2012. jún. 25. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Beszélgetned kell vele, hátha rájössz, hogy miért ilyen. Vannak emberek, akiknek kevésbé fejlett a szociális készsége és ezért visszahúzódó, vannak, akik kevésbé igénylik a társaságot, mert olyan dolgokat szeretnek csinálni, amit egyedül is jól lehet.

Az viszont nagyon ritka, hogy egy férfi ne érdeklődne a nők iránt, legfeljebb nem tudja ezt jól kifejezni.

2012. jún. 25. 19:06
 4/4 nyee válasza:

hát ezt jól kifogtad:D persze nekem is sikerült egy ilyen fiút kifogni... több barátom is tanácsolta h szarjam le...de persze nem tettem... de rájöttem h csak el kell egyszer varázsolnod:) valamit lásson meg benned, ami a gyengéje, és utána meg húzd az agyát, ugyanis a pasiknak is az kell akit nem kaphatnak meg :P :D ez oda vissza igaz 1. varázsold el (de ne legyél túl nyomulós! ez fontos)

2. miután észrevetted h egy kicsit is érdeklődik, húzd az agyát:) (ne add magad könnyen...akármennyire is szeretnéd)

3. mindig legyél vele kedves, szóval kapjon pozitív visszajelzéseket

4. és ha találkoztok, majd megérzed személyesen h mennyire voltál rá hatással:) és onnantól te tudod majd mérlegelni a helyzetet h hogyan tovább:)

2012. nov. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!