Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakult ez ki benne? Hogy lehetne vele összejönni?
Hú de hasonlítok a leírásra,engem sehogy nem lehet,ha majd változok valaha jobb irányba akkor lehet velem majd mit kezdeni,addig viszont: Forever Alone!
25F
Beszélgetned kell vele, hátha rájössz, hogy miért ilyen. Vannak emberek, akiknek kevésbé fejlett a szociális készsége és ezért visszahúzódó, vannak, akik kevésbé igénylik a társaságot, mert olyan dolgokat szeretnek csinálni, amit egyedül is jól lehet.
Az viszont nagyon ritka, hogy egy férfi ne érdeklődne a nők iránt, legfeljebb nem tudja ezt jól kifejezni.
hát ezt jól kifogtad:D persze nekem is sikerült egy ilyen fiút kifogni... több barátom is tanácsolta h szarjam le...de persze nem tettem... de rájöttem h csak el kell egyszer varázsolnod:) valamit lásson meg benned, ami a gyengéje, és utána meg húzd az agyát, ugyanis a pasiknak is az kell akit nem kaphatnak meg :P :D ez oda vissza igaz 1. varázsold el (de ne legyél túl nyomulós! ez fontos)
2. miután észrevetted h egy kicsit is érdeklődik, húzd az agyát:) (ne add magad könnyen...akármennyire is szeretnéd)
3. mindig legyél vele kedves, szóval kapjon pozitív visszajelzéseket
4. és ha találkoztok, majd megérzed személyesen h mennyire voltál rá hatással:) és onnantól te tudod majd mérlegelni a helyzetet h hogyan tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!