Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy megvisel a szakítás, holott én kezdeményeztem, ugye?
18/L vagyok,az exbarátom 21/F,majdnem 2 évig voltunk együtt,mindkettőnknek ez volt az első kapcsolata. Kb. 10 hónapig rózsaszín köd volt,aztán rengeteg veszekedés és majdnem-szakítás,de kitartottunk,végül az utóbbi pár hónapban már egyre nehezebben viseltem el a dolgait. Próbálkoztam azzal hogy beszéljük meg a problémákat de vagy elterelte a témát vagy mikor adtam neki pár napot hogy gondolkozzon rajtunk,mikor ismét találkoztunk és rákérdeztem,azt mondta hogy elfelejtette mit akart mondani.
Rengeteg mindent tudnék írni hogy mennyi rossz,idegesítő dolga volt és mennyit csalódtam a kapcsolatunk alatt de akárhogy is veszem,szerettem őt és sajnálom amit tettem vele de muszáj volt :/
Az első hosszú kapcsolatomban is én szakítottam, mégis nagyon megviselt. Sírtunk mindketten, de mégis így döntöttünk.
Az "elsőt" sosem fogod elfelejteni. Idővel a rossz emlékek megszépülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!