Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátnőmmel, azt hiszem dobni akar, de tudom, h nincs kizárva, h egy hosszú beszélgetéssel minden olyan legyen még régebben. Mit javasoltok, hogyan viselkedjek, mit mondjak neki? mert már kifogytam a lapjaimból :/
4 hónapja vagyunk együtt, mindennél jobban szeretem, akármire képes lennék, h együtt maradjunk.külföldön volt 2x 2 hétig. a két távollét között találkoztunk, átjött hozzám, nem feküdtünk le, de azon kívül minden volt.épp írt egy szép üzenetet, h mennyire szeret, utána én is, majd leírtam neki, h egy lánnyal együtt fogok dolgozni nyáron, erre bedurcizott(ez volt 1 hete). már hazajött, először a barátnőjével találkozott, utána amikor velem találkozhatott volna, azt mondta, h nem ér rá, utána írta, h nincs is annyira kedve látni.megbeszéltük neten, h sok mindent tisztázunk még,de nem tudom, mikor fogunk tudni találkozni.régebben volt, h ki akart rakni(azon is gondolkodtam,h csak taktikázni akart, és esze ágában sem volt ilyesmit tenni),de jó a beszélőkém, és ő is nagyon szeret és nagyonsok szép pillanatunk volt
olyan választ, h engedjem el, nem kérek és a bunkók kíméljenek.18/f
Márpedig az ilyen hisztis, féltékenykedő csajnál v szétmentek v melőzni nem fogsz. V ha esetleg veled marad meg melőzol is, hallgathatod az állandó hisztit.
Jól gondold meg h megéri-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!