Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi mikor csalja meg a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Ha állítólag szereti, akkor miért csalja meg?2012. júl. 17. 22:29
1/18 anonim válasza:
Ha szereti nem csalja meg
Ha megcsalja nem szereti
Ennyi
2/18 A kérdező kommentje:
Megcsalta és azt állítja szereti de nem szerelemből, kötődik ezért nem szakít vele. Na akkor ez hogy van?
2012. júl. 17. 22:31
3/18 anonim válasza:
Ott a válasz, nem szerelemből szereti, csak kötődik hozzá. Ez még nem mentség semmire tudom, de minek vannak együtt akkor?
4/18 A kérdező kommentje:
Ez egy jó kérdés. Szerintem a kötődés és az ismeretlentől való félelem. De miért ilyen gyávák a pasik?
2012. júl. 17. 22:35
5/18 anonim válasza:
Nem tudom. Én inkább kilépnék egy kapcsolatból minthogy megcsaljam a barátnőm. Vannak ilyen gyávák, de ne általánosíts :D
6/18 anonim válasza:
minden pasi megcsalja, ha nem az első 4 évben, akkor majd házasság után..
7/18 A kérdező kommentje:
Igen ez így lenne helyes! ajj már semmit nem értek:) de azért köszi
2012. júl. 17. 22:41
8/18 Hole Hunter válasza:
Egy pasi akkor csalja meg a barátnőjét, ha alkalma van rá...ahogy a nő is ezt teszi. Ezzel persze lehet vitatkozni, de nagy általánosságban így zajlik.
Üdv.
9/18 A kérdező kommentje:
Ha szerelmes vagyok é szeretek valakit eszembe sincs másra nézni nem hogy megcsalni!
2012. júl. 17. 22:49
10/18 anonim válasza:
nyilván ha brad pitt odaállna eléd és azt mondja hogy elvisz valahova akkor nemet mondanál...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!