Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Keres fog?
Valamikor biztos fel fog hívni, ha megbánta a dolgot, akkor megpróbál minél előbb felhívni, de nem kötelező felvenni, hagy teperjen egy kicsit, érezze hogy milyen nélküled.
Remélem nem gond ha megkérdezem.
Mi szokott lenni a vita tárgya?
A bunkóságon meg lehet segíteni, ne hagyd hogy rád telepedjen, állj ki magadért :)
16 vagyok amúgy.
Mindig más. Ha én vagyok a hibás akkor is én vagyok leosztva és nekem kell tepernem. Ha meg ő a hibás akkor is, csak akkor meg várom h hívjon.. csak félek attól ha nem veszem fel. többet nem keres.:S
Ha szeret,és úgy gondolja hogy veled akar maradni, akkor biztos hogy fel fog hívni, és utána jönnek az sms-ek.
Ha 1-2 napig nem ír vagy nem hív, akkor az már jelent valamit.
Akkor viszont hívd fel te és beszéljétek meg a dolgot, kérdezd meg hogy mit akar ettől a kapcsolattól.
Akkor tényleg nem tudsz mást tenni, csak várod hogy mikor csörren meg a telefon, remélem hogy minél hamarabb észbe kap a barátod, és fel hív, mert ez sem megoldás hogy azt mondja neked hogy 'ne hívj'.
Mindenesetre reménykedem hogy rendbe jön a kapcsolatod és ha úgy van akkor meg tudtok mindent beszélni, és nem lesz több bunkóskodás és veszekedés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!