Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Életem szerelme talált mást, nekem viszont csak ő kell!
Britney Sperars, Mariah Carrey, Bálint Antónia, Dékány Niki, Christina Applegate mind másba szerelmes, és én sem tehetek ellene semmit sem. :D
Keresd a következőt!!!
29F
Mintha én írtam volna ki a kérdést 8 évvel ezelőtt...
Ugyanez volt a szitu, mi is barátok voltunk , aztán én beleszerettem. Bár köztünk nem volt szex, ami nem rajta múlt. Én a fájdalom elől külföldre menekültem, mert azt hittem, a távolság majd segít. Egy évig voltam külföldön, aztán a sors úgy intézte, hogy haza kelljen jönnöm...
Két éve férjnél vagyok (6 éve vagyunk együtt), van egy 16 hónapos tüneményes kislányunk és a férjem nem más, mint az én nagy reménytelen szerelmem legjobb barátja. Ő pedig 31 évesen még mindig egyedül van. A sors útjai...
Másfél év után, (miután hazajöttem külföldről és újra találkoztam a barátaimmal)amikor megláttam a férjemet hirtelen belém ütött, hogy "Eddig miért nem vettem észre?!"
Ő korábban szintén reménytelenül volt szerelmes - belém. Aztán egyre többet találkoztunk kettesben is. Két hónap után csattant el az első csók, onnantól viszont minden olyan az életünkben, mint a mesékben. :) Ő az az ember, akire egész életemben vágytam és néha elgondolkodom rajta, hogy hogy nem vettem észre korábban?
"Életem szerelmét" sem felejtettem el, hiszen "sohasem múlik el végleg, mi igazi volt és elsodort". Viszont ahogy az idő múlásával egyre jobban megismertem (aktív részese az életemnek, mivel a férjem legjobb barátja), rájöttem, hogy nem működött volna a kapcsolatunk, mert sok mindenben különbözünk és biztos, hogy szakítás lett volna a vége. Így viszont - bár a seb nehezen gyógyult be a szívemen és néha még most is fáj- megmaradt szép emléknek és jó barátnak, akire bármikor számíthatok/számíthatunk.
Egy jó tanács!: Soha ne hidd azt, hogy nem jön másik, akit jobban szeretsz! Én is így voltam vele. Azt hittem, hogy soha nem fogok már senkit úgy szeretni, mint az egyik "barátomat", akivel később más is kialakult. Nekünk is egyoldalú kapcsolat volt. Igazán sose voltam mellette boldog és azt hittem, hogy utána már nem is találok mást. Azóta eltelt pár év. Túl vagyok rengeteg csalódáson, rossz kapcsolaton, de lassan 1,5 éve élek egy boldog párkapcsolatba, aki most már a vőlegényem. Mert hiszem, hogy mindenkinek meg van a maga párja, aki ugyanannyira szeret téged, mint te őt. Én megtaláltam, és kívánom, hogy te is találd meg. De ha begudózol és makacsul ragaszkodsz, ahhoz a téveszmédhez, hogy Ő az igazi, akkor vénlány maradsz, és sose találod meg az igazi boldogságot. Legyen annyi tartásod és önbecsülésed, hogy nem futsz olyan szekér után, ami nem akar felvenni. Becsüld magad többre, és légy pozitív. Járj el barátnőkkel szórakozni, kapcsolódj ki, csináld azt, amit szeretsz. Túl leszel rajta, és akkor, amikor a leginkább nem várod, akkor talál rád az igazi nagy szerelem, ami mindent kibír és amire valójában vágytál. Ha ezt két évvel ezelőtt, olvastam volna, hidd el én se lettem volna ennyire pozitív, de a vőlegényem megmutatta, milyen is az, ha valaki tényleg szeret, és támogat.
Sok szerencsét neked, és a tanácsom, hogy hagyd menni a fiút. Nem hozzád való. Mert ha ő lenne az igazi, akkor ő most veled lenne, és boldoggá akarna tenni, a nap minden egyes percében.
Viel Glück!
Szerintem minden megvolt kettőnk közt amit leírtál vagyis én úgy éreztem...
Nem keresek, nincs ilyen.... Mert igen is Ő volt az igazi. Nem is akarok mást szeretni. Szerintem megtartom az esélyt, hogy egyszer kialakuljon valami. Ha vele nem lehetek akkor nem pazarolom másra az időmet. Nincs olyan aki nála jobban hozzám való.
Hagyom, hogy boldog legyen, csak nem zárkózom el attól sem, hogy később alakuljon valami.
Ismerkedem, de csak balfa.szokba botlok, senki nem érhet fel egy ilyen férfival, mint Ő. Rengeteg embert megismertem és 99,9999%ban gyökerek. :/
El kéne engednem az olyan, mintha meghalnék. Elvenném magamtól a lehetőséget, hogy egyszer valamikor boldog legyek. Senki mással nem lehetek igazán boldog, csak vele, mert Ő életem szerelme, senki sem pótolhatja. Inkább egyedül, mint egy pótlékkal aki mellett csak rá vágynék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!