Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ⱳhite ßelle kérdése:

Most mit csináljak? Életem szerelme talált mást, nekem viszont csak ő kell!

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 06:03
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Régi szép idők, megint nem tudok tükörbe nézni.
2012. júl. 15. 10:07
 32/50 anonim ***** válasza:

Mi a kedvenc ételed?

Azért az, mert a világon mindent megkóstoltál, és az ízlett a legjobban, vagy az eddig kóstoltak közül az volt a legjobb?

Lesz majd olyan, aki még nála is többet jelent majd neked.

Te most azt vetted a fejedbe, hogy ő volt a tökéletes, és itt csak racionális válaszokat fogsz kapni, olyanokat amiket te is írnál fordított helyzetben.

A te problémád viszont irracionális. Gondjaid vannak az önértékeléseddel, amit ez a csalódás csak felerősít.

Ha majd túl tudsz lépni a mostani apátiádon, és nyitottabban állsz a világhoz lesz olyan aki újra törődni fog veled.

És attól még, hogy egy férfinél nem érzed azt, hogy ő lenne az igazi számodra, még elmondhatja, hogy te vagy a legszebb lány a világon, vagy ami éppen az egódnak hiányzik.

2012. júl. 15. 11:26
 33/50 A kérdező kommentje:
Genyóság lenne egófényezésre használni bárkit. Még mindig nem hiszem el hogy ez a valóság és velem történik.
2012. júl. 15. 11:39
 34/50 anonim ***** válasza:

Ilyet is ritkán hallani nő szájából. :)

Nem azt mondtam, hogy egófényezésre használd, hanem adj másnak is esélyt. Az udvarlás része, hogy az ember szép dolgokat mond a választottjának, feltéve, ha az hajlandó legalább meghallgatni.

2012. júl. 15. 11:57
 35/50 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék semmit az élettől ilyen téren.
2012. júl. 15. 12:20
 36/50 anonim ***** válasza:

Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy a következő hatvan évet azzal akarod tölteni, hogy a hercegedre vársz. Ilyet maximum Csipkerózsika csinált, de ő csak a mesében létezett, és egyébként is átaludta.

Most fáj, idővel kevésbé fog, feltéve ha nem azon trenírozod magad minden nap, hogy neked mennyire rossz.

2012. júl. 15. 13:17
 37/50 anonim ***** válasza:

2 kérdésem lenne.

Aztírod, hogy eleinte nagyon sokat törődött veled lelkileg, és sokat adott. Később, te mit adtál neki?

Adott valamilyen jeleket? Mondta, hogy szeretne többet, vagy csak te akartad belelátni a viselkedésébe?

Aztmondod, hogy hülye gondolataiddal - sz@r életsakaszodban is érdeklődött irántad. Szerintem, ha valakit szeretünk, akkor így is szeretjük, nem azt az állapotot, vagy magad kéne okolnod, hanem egyszerűen csak tényleg nem passzoltok. Ha olyan mély lelki ismeretség alakult ki köztetek, akkor csak ismert eléggé. Ha már letett rólad, akkor feleslegesen vársz rá. Minden embernek szabad akarata van, és ha ő így döntött, és nem is érzett úgy irántad, mint te iránta, akkor teljesen felesleges "vergődnöd" utána.

2012. júl. 15. 13:17
 38/50 A kérdező kommentje:

Én is törődtem vele, szerintem kicsit magában tartotta ha valami bántotta és meg úgy gondoltam beszél róla ha szeretne. Néha csak megérzésből jöttem rá ha valami rosszat mondtam.

Ami akkor a legtöbb volt tőlem azt megtettem. Néha közben is éreztem, hogy másként kellene csak nem volt hozzá bátorságom meg akkor még úgy voltam, hogy a férfinak kell kezdeményeznie.

Szeretetet, barátságot, szerelmet, kis izgalmat, egy társat próbáltam adni, ebből talán az első 2 jutott át.

Néha hülyéskedtünk, hogy szexelünk, próbáltam komolyra terelni, de akkor még ő is más volt. Valahogy nem ment az át, hogy nekem már akkor megvoltak az érzelmek. Következtetni szerintem lehet ebből. Vagyis egy érzelmesebb lány ritkán beszélne ilyenről olyannal aki nem áll közel hozzá.

Félreérthető jelek. Pl. első tali előtt volt egy hülye vicc, hogy megcsókolna amikor a zeneszerkesztésről beszélek. Meg apróbb bókok... Nekem ezek nagyon sokat jelentettek. Egy virág smiley is. Sokáig azt hittem csak nem mer közeledni. Más csak akkor törődne ennyit velem ha szeretne megszerezni, sokan nem is beszélgetnek így céltalanul.

Azt hittem egyből kiábrándítottam, elkapta a neten naplóm. Akkor lemondtam róla, aztán csak írogatott és megolvadt a jégkirálynő.

Nem tudhatod, hogy összeillünk-e. Sosem tudhatod mi változna ha egyvalami másképp lenne.

Ismert elégé csak nem tudtam elengedni magam a hülye érzések miatt, meg amúgy is szorongósabb voltam akkor még. El nem tudom mondani mennyit lazított rajtam. Nagyon idegenkednék az emberektől meg mindentől...

Szerelem kiszámíthatatlan, ki tudja hány év múlva talizunk, elkezdünk beszélgetni és újra megismerjük egymást akkor már alakulhat, addig meg tanulok a hibáimból és fejlesztem magam.

Bízom benne, hogy szabad akaratából is belém szerethet később akármikor, amikor már nem erőltetem és ő sem erőlteti magát.

Nagyon jól esett, hogy akkor még én voltam az egyetlen lány akivel nem volt kínos a csend és el tudta engedni magát.

Egyetlen gond, hogy túl mély ez, lelkét szerettem meg és hasonló is ritka. Nagyon sok a kretén, felszínes alak. xD Bocsi a kivételektől!

2012. júl. 15. 14:11
 39/50 A kérdező kommentje:
*én, első sorban.
2012. júl. 15. 14:13
 40/50 A kérdező kommentje:
Mielőtt a reklám beugrott vlna...
2012. júl. 15. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!