Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 éve elszakítottak a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 éve elszakítottak a szerelmemtol, és most újra beszélunk. Viszont van barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 ève o volt az elso fèrfi az èletemben, akinek a szuzessègemet is odaadtam. nagyon szerettem ot, de a szuleim eltiltottak tole. ennyi èv utàn ùjra felvettuk a kapcsolatot, mèg nem talàlkoztunk, csak leveleztunk, de megint azt èrzem, amit règen. a baj csak annyi, hogy el vagyok jegyezve. mit tegyek?
2012. júl. 13. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el kit szeretsz... Aki gyűrűt húzott az ujjadra, vagy akit egyszer már elfelejtettél...?

Ja és jó lenne kideríteni hogy a csávó mit akar... nem sok értelme lenne felborítani valamit egy olyanért ami amúgy is esélytelen...

2012. júl. 13. 09:42
 2/9 omba ***** válasza:

Nem barátod van, vőlegényed!

7 évre hogy lehet eltiltani? mondjuk 11 éves voltál, amikor a dolog megtörtént (fujj), akkor is egy 16-17 éves ember már meg tudja keresni, azt, akit szeret, akár tiltják, akár nem.

2012. júl. 13. 12:28
 3/9 A kérdező kommentje:
17 eves voltam, amikor eltiltottak tole. akkor meg nem volt internet....nem egy varosban laktunk...stb.tudod 9-10 evvel ezelott, mi meg azt tettuk, amit a szuleink mondtak, nem ugy mint most! sokaig hianyzott, sirattam, de vegul mashogy alakult az eletem. es most (26evesen) ratalaltam.
2012. júl. 13. 12:33
 4/9 A kérdező kommentje:
bocs 24 vagyok, veletlenul irtam 26-ot
2012. júl. 13. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Az érzelmi intelligenciád neked is a béka segge alatt van. Most jött egy kis nosztalgiából való fellángolás és képes lennél kidobni a vőlegényedet. Hát gratulálok, hogy 24 évesen ennyi eszed van.
2012. júl. 13. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Szereted a párodat?

Elhiszem, hogy ez most biztos nehéz lehet, hiszen egykor szerelmes voltál belé, de az az ember már megváltozott. Valószínűleg nem az a személy, akit te egykor szerettél..

Egyébként nem értem hogy bírtak elszakítani tőle..mert mondjuk 17 évesen oké..de utána főiskola, egyetem, vagy akár ezek nélkül is, de egy 19 évesnek már nem lehet megtiltani semmit.. Na mindegy, ez most lényegtelen.

Szóval gondold át mi mindent szeretsz a jelenlegi párodban, hogy vele akarsz e élni, hogy megérné e feladni a vőlegényedet egy fellángolásért?! Adj magadnak egy kis időt, de még ne szakíts.. könnyen lehet, hogy nagyon megbánnád.

2012. júl. 13. 12:47
 7/9 A kérdező kommentje:
en nem irtam szakitasrol, azt hiszem nem az en intelligenciam van a beka segge alatt. megcsak nem is talalkoztam vele ujra, egyszeruen fellangoltak a regi erzeseim, megiscsak o volt az elso ferfi az eletemben. egyebkent erre lettem volna kivancsi, hogy ez csak egy egyszeru fellangolas-e, ami miatt nem szabad feladni a biztosat, vagy lehet-e tobb? koszonom szepena normalis valszokat, aki pedig paraszt modon nyilvanult meg, az bekaphatja.
2012. júl. 13. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyesmi miatt nem szabad feladni a már meglévő életedet. Érthető, hogy újra eljöttek ezek az érzések, de mindez csak fellángolás. 1 hónap és el is felejted az egészet. :) Nálam is volt hasonló már egyébként.. én azt csináltam, hogy tudatosan többet foglalkoztam a párommal. Elmentünk ide-oda, többször letámadtam otthon, jobban odafigyeltem rá. Kicsit felráztam a kapcsolatunkat és egyből tudatosult, hogy eszem ágában sincs váltani. :)
2012. júl. 13. 13:01
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom! :)))
2012. júl. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!