Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, hogyha egy csajba halálosan bele vagy zúgva, a csaj viszont csak barátként tud kezelni?
Figyelt kérdés
Mellesleg én vagyok a csaj, és fiúkat kérdezek. Annyira nem tudod felejteni azt a lányt, hogy az egy lányt, akivel közben jártál, a szeretett lány nevén szólítottad véletlenül?2012. júl. 14. 23:11
1/6 anonim válasza:
Megszakítanám vele a kapcsolatot és lefoglalnám magam, ami nem azt jelenti, hogy összejövök valaki mással (milyen megalázó lehetett annak a csajnak, hogy más néven szólította...), hanem sportolok, keresek valami hobbyt, ilyesmi.
2/6 Ⱳhite ßelle válasza:
Újjáépíteném önmagam, ha a sors úgy akarja akkor lesz közös jövő, nem akkor nem.
3/6 anonim válasza:
de jó hogy mindketten ezt írjátok, én most pont ilyen helyzetben vok, és nekem is egyből ösztönzést adott hogy "újjá építsem magaam" ahogy te fogalmaztál 2.
4/6 anonim válasza:
mondd szépen utánam:
EL-FE-LEJ-TEM
14/F
6/6 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, de olyan nem volt, hogy az ő nevén szólítottam volna valakit. Elszúrtam, mert lehetett volna esélyem, csak nem tudok csajozni. Azt mondta legyünk barátok, én próbáltam úgy csinálni, mint akinek ez megfelel, aztán egy idő múlva úgy éreztem h nem érzi magát jól a közelemben. Már csak idegenek vagyunk egymásnak, annak ellenére, hogy előtte elég közel álltunk egymáshoz. Így 1-2 év múlva már nem érzek szinte semmit, de időről időre eszembe jut, és úgy érzem, hogy sosem fogom elfelejteni őt. Kár, hogy nem próbálhattam meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!