Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan lány rendes, akinek köldökpiercingje van?
Arra gondolok, hogy pl nem kezd ki másokkal, nem issza le magát, nem csalja meg a párját stb.
A legtöbb ilyen csaj magamutogatós képet csinál magáról, ezért is gondolok ilyenekre, bár az igaz h még max 17-18 éves az ilyen.
Lehetni lehet...csak kevés.. ez attól is függ mit lát a környezetében... kik a barátnői.
17/F
Eszem megáll, mennyire sekélyesek vagytok!!!
A csajoknak azért van köldök pc-jük, mert
a: szerinte szép a hasa, és fel akarja hívni rá a figyelmet
b: tetszik neki
c: mindkettő
Mindez független attól, hogy rendes, hűséges, értelmes, vagy egy alkesz rihe, aki még a rohadt banánra is rácuppan.
A pc nélküli csajok is raknak fel magukról bőőőőven magamutogató képet, és rengeteg csajról nem tudod, hogy van-e neki, mert ő meg nem mutogatja, tehát kb. öten tudnak arról, hogy köldök (vagy egyéb) ékszere van.
Nektek még nem való csaj, szerintem tologassátok a kisautót a játszószőnyegen, használjátok ki a nyári szünetet, menjetek focizni, biciklizni.
Előbb tanuljatok meg tollal írni a suliban, aztán ráértek majd csajozni...
utolsó ez jóó :D :D
Amúgy csak arra gondoltam ezzel, h szinte mind köldökpiercinges egy ri...
Meg aki rendes nem ri az miért csináltatna?
:D hát ez kész :D
Nekem is van köldök piercingem 14éves korom óta, most vagyok 20. Sosem csaltam meg párom pedig már 4 és fél éve együtt vagyunk. Sosem iszom, nem cigizek. Külső szemmel tuti tök unalmas csajnak látszom :D
Te gondolom valami 20 év körüli pc-s csaj lehetsz h így kiakadtál.
Nem kell felkapni a vizet, nem sértésnek szántam.
Amúgy legalább megtudtam belőle ezt-azt, úgyh THX :)
88%-os:
köszi a megerősítést, így már akkor 100% hogy vannak értelmes rendesek is a pc-s csajok között.
mondjuk "rosszak" vannak a pc nélküli csajok között is bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!