Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan lány rendes, akinek köldökpiercingje van?
Arra gondolok, hogy pl nem kezd ki másokkal, nem issza le magát, nem csalja meg a párját stb.
A legtöbb ilyen csaj magamutogatós képet csinál magáról, ezért is gondolok ilyenekre, bár az igaz h még max 17-18 éves az ilyen.
9 éve van köldök piercingem, sosem mutogattam. Csak a barátom látta, vagy esetleg a strandon láthatták mások. Azért csináltattam, mert nagyon tetszik. 7. éve vagyok a barátommal, sosem csaltam meg, az alkoholt nem igazán bírom - meg nem is nagyon szeretem, évente kb. 3x iszok, akkor se sokat. Nem szoktam másokkal kikezdeni, nincsenek rólam magamutogatós képek a neten.
16 voltam, mikor csináltattam a PC-et, és sosem voltam magamutogató.
Szóval, igen, lehet rendes lány az is, akinek köldök piercingje van. Van pár barátnőmnek is és ők sem mutogatják.
A különbség szerintem abban van, hogy azért csináltattam mert nekem tetszik - nem pedig azért, hogy másoknak tetszek vele.
Kizárt! Törvényileg is csak olyan lányoknak lehet pirszingje akik már legalább egy embert megöltek, a suliban csak kettesük volt és kiscicákat kínoztak!
Te komolyan ennyire hülye vagy???!!!
29F
Ez meg milyen kérdés???
Nekem is volt köldök PC-m és soha egyetlen képet sem tettem fel róla netre, még csak haskidobós felsőkben sem jártam akkor.
Az ajkamban és az orromban is van karika, akkor én a te szempontjaid alapján tuti egy ordas ribi vagyok.
Most komolyan szerinted ezen múli bármi is?
Én például azért rakattam be, mert nekem tetszik és szépnek találtam.
Ennyi.
Nem azért, hogy mutogassam.
L/25
Nekem 7 és fél éve van köldök piercing
em.
Sose mutogatom, mert nem szép a hasam (túl vagyok egy terhességen, de amúgy sem volt szép), csak strandon látják.
9 éve van párom, normális életet élek.
Csak rajongok a piercingekèrt meg a tetovàlásokért.
Hülyeség ez alapján véleményt alkotni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!