Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Életem szerelme talált mást, nekem viszont csak ő kell!
*nem csak egy volt a sok közül
Átmegyek gépre...
Erre nem tudok válaszolni mit kezdek a további életemmel, az biztos, hogy a tökéletes ő marad és nem fogok mást soha többé így szeretni ahogy őt, jobban meg képtelenség ennél szeretni...
Az már felfogás kérdése, hogy lecserélt-e.
Igaziból csak egy van, többi csak szerelmi lehetőség.
21 lennék.
Hany eves vagy Kerdezo? Amugy ez nekem nagyon egyoldalu kapcsolatnak tunik. Azt gondolom, hogy nem sok esely van ujrakezdeni. Boldog voltal ebben a kapcsolatban?
Azt javaslom, amit magam is tennek. El kell engedned! Most lehet, hogy ugy erzed, hogy o eleted szerelme, de akkor fogsz rajonni, hogy nem az, ha talalsz egy olyan fiut, aki torodik veled, akinek a te boldogsagod mindennel fontosabb!
Ha esetleg vissza is talal hozzad, nagy valoszinuseggel ugyan ez folytatodik. Engedd el, mindkettotokert!
Nem lesz következő, nem tudok ennél jobban szeretni, ennél jobban nem tudom másban látni a jövőt.
Meglátjuk....
Jól esik, hogy ilyen aranyosak vagytok! :)
Ezért nem adok lehetőséget, hogy szeressenek, tudom, hogy reménytelen lenne. Ezt még elviselem, másnak nem szeretnék csalódást okozni.
Nem tudnám elengedni, mondhatni a részemmé vált. Megtanulok ezzel együtt élni.
Sosem voltam igazán boldog mellette, de csak azért mert ő nem így volt velem ahogy én vele. Voltam kis időre boldogabb mással de Ő a szerelmem...
Testemre már féltékeny volt :). Pedig lélekben is ott voltam mellette rendesen amikor neki kellett.
Annyi mindent máshogy tennék, máshogy gondolkodnék, máshogy néznék magamra.... Az egész életemet elrontottam volna 2 év alatt?
Ismerek olyat aki 70 év után is mást emleget, mint akivel élt.
Gondolj arra, hogy nem tudott boldogga tenni! Ez nem a srac hibaja, egyszeruen nem passzoltok. Ne keress most senkit, "regeneralodjal", foglalkozz csak magaddal! Ha most kezdenel egy kapcsolatba, akkor hasonlitgatnal, eleve halalra van itelve.
Hidd el, hogy lesz majd valaki, aki igy fog imadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!