Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ⱳhite ßelle kérdése:

Most mit csináljak? Életem szerelme talált mást, nekem viszont csak ő kell!

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 06:03
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Olvasd vissza magad! Itt minden a fiurol szolt... Csak te hoztal aldozatokat, eleve halalra volt itelve.

Az nem baj, hogy nem kezdesz ujba, hiszen meg ezt sem dolgoztad fel, addig ugy is eselytelen...

2012. júl. 15. 08:47
 22/50 A kérdező kommentje:

Rengeteget megismertem az oldalról, elképesztően sokat, van akivel a távolság volt a gond, legtöbbel viszont a mentalitás, lelkivilág, ha Vele nem illenénk össze akkor nem biztos, hogy létezik olyan akivel jobban, vagy hiába illenénk össze jöbban ha csak Őt szeretem.

Esküszöm a szerelem a legsúlyosabb betegség... :D

Egyedül sem voltam boldog. Őszinte legyek nem olyan voltam mint akibe könnyen bele lehetne szeretni. Utólag könnyű látni, rosszkor ismertük meg egymást.

Ez is az enyém. Bár nyilvánvaló. :) Egy teljesebb kép érdekében...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. júl. 15. 08:52
 23/50 anonim ***** válasza:
Te a szerelembe vagy szerelmes! Tedd a szivedre a kezed! Tett barmit is ez a fiu, azert, hogy beleszeress? Nem hiszem. Elkezdtel erezni iranta, annak ellenere, hogy nem volt viszonzas. Elolvasva a masik kerdesedet azt gondolom, hogy nincs teljesen kiforrva a szemelyiseged meg, ami nem baj, meg fiatal vagy! Onnan fogod tudni, hogy az Igazi all elotted, hogy nem kell szerepet jatszanod, nem kell aldozatot hozni, onmagadert fog szeretni, ugy ahogy vagy!
2012. júl. 15. 09:05
 24/50 A kérdező kommentje:

Egy új hogyan jelenthetne többet, mint egy régi? Az új szerintem csak azoknak vonzóbb akikben van valami vadászösztön.

Nekem nem volt áldozat. Más megalázkodásnak mondja, de szerintem ez a szeretet. Kezdetben ő adott többet, rengeteget törődött velem, de "csak" barátilag, túlértékeltem. Más férfi csak azzal törődne ennyit akit meg akar szerezni. Tetszik is, meg ez a "vesztem" is.

Aztán elkezdett másokról mesélni, csak írtam egy :) jelet, de belül zavart, hogy engem "miért nem veszel észre", miért "csak" emberileg értékel.

Addig jó amíg nincs kiforrva, addig lehet javítani. Magam miatt is jó.

Egyik sem szerep, csak ha nincs valakinek önbizalma, nem hiszi el, hogy belé szerethetnek akkor igyekszik megfelelni és szorong, aggódik, úgy meg nehéz valakibe beleszeretni. Főleg amilyen hülye gondolkodásom volt és amennyire gyűlöltem magam amikor megismert és még utána egy ideig. Önmagamért szeretett (?) csak nem szerelemmel, de erről én tehetek.

Ki szeretne bele egy depis, idegroncs, féltékenykedő, önkínző, 0 önértékeléssel rendelkező lányba?

Szerintem ha a testemre féltékeny volt, akkor talán ha lett volna más a képben aki érdekel akkor a lelkem is érdekelte volna. Feltételezés.

2012. júl. 15. 09:13
 25/50 A kérdező kommentje:
Vagyis miután mondtam, hogy akkor érjen hozzám ha szeretne többet is, addig meg se öleljen.
2012. júl. 15. 09:16
 26/50 anonim ***** válasza:

Az uj akkor jelent tobbet, ha a regi nem mukodik.

Marpedig esetunkben nem mukodik, sot igazabol nincs is. Lehet, hogy te rontottad el, de ezen mar akkor sem tudsz valtoztatni. Tovabb kell lepni, egyedul(!), de amig ennyire nem raktad ossze magad, addig ismerkedni is felesleges.

2012. júl. 15. 09:25
 27/50 A kérdező kommentje:
Meg sem próbáltuk, most meg, hogy már elkezdtem változni így még több esélyem lenne. Nem számít mennyit kell várnom, az Övé a lelkem.
2012. júl. 15. 09:30
 28/50 A kérdező kommentje:
Most is csak azt remélem, hogy álmodom és csak egy rossz vicc az egész, hogy talált mást és fúj miket művelnek... Biztos csak egy teszt ahogy párszor tesztelt. Annyira remélem, hogy nem ez a valóság, de tudom, hogy az. :/
2012. júl. 15. 09:36
 29/50 anonim ***** válasza:

Ha magadat hibaztatod, amiert nem jottetek ossze rendesen, azzal csak tovabb rombolod a nem letezo onbizalmadat. Az ido fogja begyogyitani, semmi mas.

Kosd le magad, az nagyon jo, hogy megprobalod felepiteni az onbizalmadat, az jo, de onmagadert tedd, ne a sracert

2012. júl. 15. 09:51
 30/50 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom, csak utólag jobban látom. Magam miatt és miatta, max egyedül boldogulok, de nem jelenti azt, hogy lemondanék róla.
2012. júl. 15. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!