Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben lányok? Szexmentes házasság.

Figyelt kérdés
A férjem kint van 1 éve külföldön.Dolgozik.Havi 1-szer jön haza,1 napra.Semmi nincs köztünk már 1 éve.Eléggé szörnyű a házaséletünk, mert nincs. Nincs senkije ez biztos. Persze most lehet mondani hogy biztos van, de most itt nem ez a kérdés és a lényeg. Hiányzik a szex, de Neki nem.Ő nem akar semmit sem tőlem, sem mástól.Nem is beszélünk erről a témáról, pedig kellene.Én szexet akarok és törődést.Csak a gyerekekkel foglalkozom.Egyedül vagyok velük mindig. Mit tanácsoltok? Magányos vagyok.
2012. júl. 10. 14:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor tuti hogy homár a csávód, és a barátjával is jóval túl lehetnek a barátságon :D
2012. júl. 10. 15:19
 22/34 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, de nem hiszem, hogy létezik olyan egészséges felnőtt pasi, aki egy évig nem szexel. Persze bárhogy van is, ez nem oldja meg a problémádat. Egy szerető igen. Merthogy a férjed hanyagol, attól még a szexre és mindenre ami vele jár(intimitás, izgalom) jogod van.
2012. júl. 10. 15:21
 23/34 A kérdező kommentje:

20/21!

7 éve vagyunk együtt... az első 4 év igen jó volt... sőt! voltak helyzetek amikor meglepő dolgokkal állt elő szex terén. Szóval akkor másmilyen volt.

2012. júl. 10. 15:22
 24/34 anonim ***** válasza:

Próbáltad már elcsábítani a hazalátogatása alkalmával?

Esetleg érdemes lenne megpróbálni... néhány új ruhadarab csodákra képes :)

2012. júl. 10. 15:31
 25/34 A kérdező kommentje:

Kedves 24/24!

Szerinted nem próbáltam? Mindent megpróbáltam... még azt is felvetettem Neki hogy hozom a barátnőmet... pedig ezt egy pasi nem utasítaná vissza.. szóval itt sem a szexi ruha sem a két lány együtt nem hatásos.

2012. júl. 10. 15:36
 26/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor tényleg nem aszexuális, csak elhidegült tőled, de teljesen. Mindenképp próbáld valahogy megbeszélni vele a dolgot, és magyarázd el neki, hogy ha így megy tovább, akkor tönkremegy a házasságotok.
2012. júl. 10. 15:37
 27/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

De mégis hogyan üljek le beszélni vele erről ha nem nyit felém? Elzárkózik teljesen. Csak annyi van köztünk, hogy hogy vannak a gyerekek, meg hogy akkor mennyi pénzt küldjön. Ha feldobom a témát, akkor vagy kinyomja a telefont, vagy elmegy.

2012. júl. 10. 15:40
 28/34 omba ***** válasza:

Az azért megdöbbentő, hogy te ajánlod a barátnődet is pluszba....

mag az is, hogy erre sem!

Vagy tényleg meleg, vagy valamitől impotens lett?

2012. júl. 10. 15:50
 29/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, indítsd azzal a beszélgetést, hogy "el akarok válni". Vagy azzal, hogy "épp szeretőt keresek". Ezt biztos végighallgatja. Az eddigiek alapján nagyon súlyosnak tűnik a probléma, határozottan és radikálisan kell fellépned. Ha meg még így sem, sehogy sem lehet beszélni vele, akkor kezdj el tényleg megbarátkozni a szerető vagy a válás gondolatával.
2012. júl. 10. 15:54
 30/34 A kérdező kommentje:
Nos... ha a válás dolgot felhoznám, azt mondaná hogy oké, váljunk el, legalább csak gyerektartást kellene fizetnie. Volt már róla szó. Ha a szeretős témát felhoznám, nem is tudom mit mondana... elképzelésem sincs.
2012. júl. 10. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!