Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben lányok? Szexmentes házasság.

Figyelt kérdés
A férjem kint van 1 éve külföldön.Dolgozik.Havi 1-szer jön haza,1 napra.Semmi nincs köztünk már 1 éve.Eléggé szörnyű a házaséletünk, mert nincs. Nincs senkije ez biztos. Persze most lehet mondani hogy biztos van, de most itt nem ez a kérdés és a lényeg. Hiányzik a szex, de Neki nem.Ő nem akar semmit sem tőlem, sem mástól.Nem is beszélünk erről a témáról, pedig kellene.Én szexet akarok és törődést.Csak a gyerekekkel foglalkozom.Egyedül vagyok velük mindig. Mit tanácsoltok? Magányos vagyok.
2012. júl. 10. 14:35
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

9/10!

Éppen ez a lényeg.. szerintem Ő nem csal meg...

2012. júl. 10. 14:57
 12/34 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

oké, hogy nem csal meg, de az miért jobb, ha szép lassan "elhagy"?

Szerintem nagyon határozottan közölnöd kellene vele, hogy ez az állapot neked nem felel meg, és ha ő ezek után sem kész/képes változtatni a dolgokon, tovább kell lépned.

2012. júl. 10. 15:05
 13/34 anonim ***** válasza:
És mielőtt kiment külföldre, minden idilli volt?
2012. júl. 10. 15:07
 14/34 omba ***** válasza:

Hát ezt tényleg elég nehéz házasságnak, vagy párkapcsolatnak, vagy akár csak emberi kapcsolatnak is nevezni.

A gyerekkel (egy van?) is ennyit foglalkozik?

Régebben is ilyen volt?

meddig tart még ez a külföldi munka?

Más tanácsot nemigen lehet adni, mint, hogy keress valami alkalmas pasit, majd kiderül mire lesz jó.

Nem csak a szex miatt, - be fogsz dilizni!

2012. júl. 10. 15:09
 15/34 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek nála komoly gondok az egészséggel, akkor 1000% hogy másik nővel (esetleg férfival) kamatyol. Azért ennyire ne legyél már naiv.

2012. júl. 10. 15:09
 16/34 anonim ***** válasza:
Igen szerintem is meleg. Gyanús nekem ez. Mennyi ideje voltatok házasok, mikor kiment külföldre?
2012. júl. 10. 15:14
 17/34 Diavolino44 ***** válasza:
Utana kellene menned, mert igy csak szenvedni fogsz. Ha fiatal vagy meg konnyen tudsz egy masik orszaghoz alkalmazkodni s talan a kapcsolat is rendbe jon. Mondjuk erdemeseb ugy gyereket vallani, hogy mind ket felnek biztos munkaja. De ez mar a ti dolgotok..
 18/34 A kérdező kommentje:

Két gyermekünk van. Amikor megszületett a második, nagyjából utána kezdődtek a gondok. A szexel mindig is problémái voltak, mert azt mondta hogy neki nem hiányzik és nem is akarja. Nem volt minden idilli, de jól megvoltunk. De amikor itthon volt, akkor sem foglalkozott velem/ velünk. Csak a gépezés ment éjjel/nappal. Persze ebben benne volt a meló is, mert informatikus. De hát igen. Szóval ez van. Nem tudom meddig tart. Kérdeztem mikor akar hazajönni, de nem tudja.

Hogy kérdezzek rá erre? Pl ha csak a szex részét akarom megtudni? Mikor szexelünk vagy hogyan?

1 éve egyáltalán nem, és előtte sem... előtte is 2-3 havonta 1szer voltunk együtt.

19/34 A kérdező kommentje:
De pl hogyan tudjam meg hogy meleg? Honnan? Azt tudom, hogy utálja a nőket, mert milyenek... meg sem nézi őket. Nem értem ezt az egészet. Mondjuk a haverjával van kint és vele megy mindenhová, még haza is. Na.. bele tettétek a bogarat a fülembe.
2012. júl. 10. 15:16
 20/34 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen lányismerősöm, az ő pasija is informatikus, pörgősebb időkben pár hetente hajlandó lefeküdni a csajjal, de leginkább soha. Vannak aszexuális emberek. Nem valószínű, hogy ez megváltozna. De hát tudtad, hogy kihez mész hozzá, nem?
2012. júl. 10. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!