Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben lányok? Szexmentes házasság.
9/10!
Éppen ez a lényeg.. szerintem Ő nem csal meg...
Kedves Kérdező,
oké, hogy nem csal meg, de az miért jobb, ha szép lassan "elhagy"?
Szerintem nagyon határozottan közölnöd kellene vele, hogy ez az állapot neked nem felel meg, és ha ő ezek után sem kész/képes változtatni a dolgokon, tovább kell lépned.
Hát ezt tényleg elég nehéz házasságnak, vagy párkapcsolatnak, vagy akár csak emberi kapcsolatnak is nevezni.
A gyerekkel (egy van?) is ennyit foglalkozik?
Régebben is ilyen volt?
meddig tart még ez a külföldi munka?
Más tanácsot nemigen lehet adni, mint, hogy keress valami alkalmas pasit, majd kiderül mire lesz jó.
Nem csak a szex miatt, - be fogsz dilizni!
Ha nincsenek nála komoly gondok az egészséggel, akkor 1000% hogy másik nővel (esetleg férfival) kamatyol. Azért ennyire ne legyél már naiv.
Két gyermekünk van. Amikor megszületett a második, nagyjából utána kezdődtek a gondok. A szexel mindig is problémái voltak, mert azt mondta hogy neki nem hiányzik és nem is akarja. Nem volt minden idilli, de jól megvoltunk. De amikor itthon volt, akkor sem foglalkozott velem/ velünk. Csak a gépezés ment éjjel/nappal. Persze ebben benne volt a meló is, mert informatikus. De hát igen. Szóval ez van. Nem tudom meddig tart. Kérdeztem mikor akar hazajönni, de nem tudja.
Hogy kérdezzek rá erre? Pl ha csak a szex részét akarom megtudni? Mikor szexelünk vagy hogyan?
1 éve egyáltalán nem, és előtte sem... előtte is 2-3 havonta 1szer voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!