Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit és miért zavar a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit és miért zavar a meleg házasság?

Figyelt kérdés

"Jobban szeretnéd, ha a lányodat venném feleségül?"

[link]

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem szeretném.

2012. júl. 1. 13:25
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a homofóbia a betegség, de ki lehet gyógyulni belőle. Nekem sikerült, és sokkal jobb így.
2012. júl. 1. 13:29
 2/44 anonim ***** válasza:
15%
Akárki akármit mond, betegség a homoszexualitás. Ellent mond a természetnek. Az ilyenek kényszer pszichiátriai kezelésre küldeném.
2012. júl. 1. 13:36
 3/44 anonim ***** válasza:
21%

Én. Azért mert természetellenes, hibás működés.

A hibás működés pedig: BETEGSÉG.

Lehet, hogy egyeseknek nem tetszik az a szó hogy "betegség", de attól mert valaki betegségnek tartja a homoszexualitást még nem homofób.

2012. júl. 1. 13:41
 4/44 anonim ***** válasza:
64%
Mert az nem természetellenes hogy akár a Föld másik felén lévő emberrel tudsz kommunikálni úgy hogy szinte azonnal választ is kapsz rá,meg hogy számítógépeket használunk,meg fessük a hajunkat?
2012. júl. 1. 13:41
 5/44 anonim ***** válasza:
15%
# 5 Az nem betegség.
2012. júl. 1. 13:45
 6/44 A kérdező kommentje:

Akinek valami betegsége van, az nem házasodhat?

Hogyhogy nem természetes? Úgy születtek, és amit a természet alkot, az természetes.

2012. júl. 1. 13:47
 7/44 anonim ***** válasza:
32%

Mert befolyásolja a gyermekek viselkedését. Minden apróság minket utánoz, figyeli a viselkedésünket, felnőtteset játszanak. Egyszer egy édes négy éves kislány pironkodva elmesélte, hogy már négy párt is látott csókolózni, és ő is ki akarja próbálni. Miért? mert látta, hogy a felnőttek is ezt csinálják.

Isten ments, hogy ezek a gyerekek elkezdjék a melegeket utánozni, és hibás mintát vegyenek át. Mert a szexualitás részben tanult viselkedés,(erre állatkísérletek is vannak) és mint ilyen a melegség fertőző is lehet.

21/L

2012. júl. 1. 13:48
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
@6:Te miért tartod betegségnek?Kíváncsi vagyok rá.
2012. júl. 1. 13:48
 9/44 anonim ***** válasza:
49%

Nem a klasszikus betegség szó ami illik rá. Valami génhiba vagy mi.

Engem nem zavar, csak ne lássam. Otthon azt csinálnak amit akarnak.

Mondom ezt, pedig középiskolás koromban kétszer bepróbálkoztak.

2012. júl. 1. 13:49
 10/44 A kérdező kommentje:
A kérdésre csak egy ember válaszolt, és ő is csak úgy, ahogy.
2012. júl. 1. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!