Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit és miért zavar a meleg házasság?
"Jobban szeretnéd, ha a lányodat venném feleségül?"
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem szeretném.
Én. Azért mert természetellenes, hibás működés.
A hibás működés pedig: BETEGSÉG.
Lehet, hogy egyeseknek nem tetszik az a szó hogy "betegség", de attól mert valaki betegségnek tartja a homoszexualitást még nem homofób.
Akinek valami betegsége van, az nem házasodhat?
Hogyhogy nem természetes? Úgy születtek, és amit a természet alkot, az természetes.
Mert befolyásolja a gyermekek viselkedését. Minden apróság minket utánoz, figyeli a viselkedésünket, felnőtteset játszanak. Egyszer egy édes négy éves kislány pironkodva elmesélte, hogy már négy párt is látott csókolózni, és ő is ki akarja próbálni. Miért? mert látta, hogy a felnőttek is ezt csinálják.
Isten ments, hogy ezek a gyerekek elkezdjék a melegeket utánozni, és hibás mintát vegyenek át. Mert a szexualitás részben tanult viselkedés,(erre állatkísérletek is vannak) és mint ilyen a melegség fertőző is lehet.
21/L
Nem a klasszikus betegség szó ami illik rá. Valami génhiba vagy mi.
Engem nem zavar, csak ne lássam. Otthon azt csinálnak amit akarnak.
Mondom ezt, pedig középiskolás koromban kétszer bepróbálkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!