Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit és miért zavar a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit és miért zavar a meleg házasság?

Figyelt kérdés

"Jobban szeretnéd, ha a lányodat venném feleségül?"

[link]

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én nem szeretném.

2012. júl. 1. 13:25
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
67%

Az előttem szólónak igaza van. Kár, hogy sose fogják ezeket megérteni a heterók (egy része). Tudod az a baj, hogy egyáltalán nem lehet őket meggyőzni, még észérvekkel sem. Minél inkább megalapozott az ellenérvünk annál nagyobb náluk az elzárkózás. Mert ugye megérteni ezt, már azzal járna, hogy saját világképükön kellene változtatni. És fejlődésre képtelenek.

23 meleg F.

2012. júl. 2. 14:55
 42/44 anonim ***** válasza:
42%

Akármit is mondtok, én úgy szeretném majd nevelni a gyermekemet, hogy ne legyenek homofóbok, hiszen ők (ti) is emberek (vagytok). De azt is tudatni fogom velük, hogy NEM ez a természet és az élet rendje!

Elfogadásra szeretném majd őket biztatni, de követendő példának KIZÁRÓLAG a hetero kapcsolatokat fogom majd neki mutatni.

2012. júl. 2. 16:56
 43/44 anonim ***** válasza:
82%
de nem érted, hogy tök mindegy mit mutatsz neki "követendő példának" ? Nincs beleszólásod abba, hogy milyen szexualitású lesz (akármennyire is szeretnéd hinni, hogy van)
2012. júl. 2. 18:45
 44/44 anonim ***** válasza:

Engem ha valami zavar, akkor az a sok primitív, bunkó "ember" aki betegségként tekint a homoszexualitásra. 1974 óta nem jegyzik betegségként és ezt sokkal okosabb emberek vetették papírra, orvosok, pszichológusok, stb.

Ezután azt mondják, nem normális. Nos, nem tudom. Szerintem amíg másoknak nem okozok fájdalmat, problémát, addig miért ne lenne normális a viselkedésem?

Ha valaki hetero házasságban él, miközben csalja a párját, nem látja el szülői kötelességeit, esetleg kifejezetten rosszul neveli gyermekét/eit, az persze normális, nem?

Ha valaki 10-szer elválik és újra megházasodik, annak sok boldogságot kíván, nem? Hiszen ez a "normális", nő-férfi kapcsolat.

Ezt azért írtam, hogy lássák, mit nevezünk egészségesnek és normálisnak.

21/L, hetero

2013. márc. 31. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!